Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Στη "στενή" ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών

Προφυλακιστέος κρίθηκε, χθες, αργά το μεσημέρι, ο ..............

45χρονος συνταξιούχοςαστυνομικός, που μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με την κατηγορία της συμμετοχής στην εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε πέρυσι τα Χριστούγεννα και η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες του 35χρονου Αλβανού Φελίμ Μεσάι και του 2,5 ετών γιου του Κέρι, καθώς και για υποθέσεις ναρκωτικών και εκβιασμούς.

Για τον 45χρονο πρώην αστυνομικό, πριν από μερικές ημέρες, ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Καλαμάτας για παροχή πληροφοριών σε εγκληματική οργάνωση. Μετά την απολογία του, υπήρξε διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέα και Ανακρίτριας και αποφασίσθηκε να αφεθεί ελεύθερος. Από την Εισαγγελία, μετά και από επιπλέον στοιχεία, ασκήθηκε νέα δίωξη για συμμετοχή του ως μέλος στην οργάνωση, όπου και πάλι υπήρξε διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για την προφυλάκισή του ή μη.

Για τη διαφωνία αυτή, συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το Δικαστικό Συμβούλιο, όπου τελικά αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ η πρωτοβουλία Πετράκου για τη συγκρότηση μετώπου με αφορμή την εμπλοκή της Τσακώνας. Βουλευτές, Περιφέρεια και δήμαρχοι δεν προσήλθαν στο Δημαρχείο, όπου παρέστησαν ορισμένοι τοπικοί φορείς κατόπιν παρακλητικών πιέσεων.
Τελικά αποφάσισαν να… στείλουν γράμμα στον Πρόεδρο του Ελεγκτικού, ενώ ο Πετράκος πρότεινε και τη δημιουργία μόνιμου Forum! (Κάτι σαν 3μελή Επιτροπή με πέντε-έξι άτομα που θα ’λεγε και ο τεράστιος Βαμβακούλας).
Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• «ΝΑΥΑΓΙΟ Κορυφής» στις Βρυξέλλες για τους ευρωπαϊκούς προϋπολογισμούς και τα κονδύλια συνοχής 2014-2020. Θα τα ξαναπούν το Γενάρη σε έκτακτη Σύνοδο. Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Σαμαράς για τη δόση-μαμούθ, αλλά και για τα κονδύλια στην Ελλάδα 2014-2020.
• ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ το Στρατόπεδο ως ΚΕΝ από το Γενάρη. Ανάγκη για απόσπαση στελεχών. Αξιωματικοί χθες στο Νίκα.
• Με 86% η εκλογή πρύτανη στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Η ακαδημαϊκή κοινότητα συγχαίρει τον καθηγητή Δημ. Βελισσαρίου.
• ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ έργα δημόσιας υγείας στο ΕΣΠΑ. Ικανοποίηση Μπέζου.
• ΛΟΥΚΕΤΟ στα φαρμακεία της χώρας Δευτέρα και Τρίτη.
• ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ σήμερα στα Φιλιατρά του προγράμματος κατάρτισης νέων αγροτών.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.