Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 23ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Μέλος εγκληματικής οργάνωσης αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών;

Ποινική δίωξη κατά 45χρονου αστυνομικού του Τμήματος ..............

Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας (πρόσφατα συνταξιοδοτημένου), άσκησε η Εισαγγελία Καλαμάτας, με τις κατηγορίες του μέλους εγκληματικής οργάνωσης και της παροχής πληροφοριών σε αυτήν.

Πρόκειται για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε πέρυσι το Δεκέμβριο και η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες του 35χρονου Αλβανού Φελίμ Μεσάι και του 2,5 ετών γιου του Κέρι, του Σωτήρη Ψυχόπαιδα, καθώς και για υποθέσεις ναρκωτικών και εκβιασμούς.

Μιλώντας στο «Θάρρος» ο δικηγόρος του, Διονύσης Αλευράς, είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με όσα κατηγορείται και αρνείται κάθε συμμετοχή.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Πέμπτης, τον 49χρονο Β.Β. που κατηγορείται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, επισκέφθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας...

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΚΑΠΕΛΩΜΑ των αντιδράσεων για την Τσακώνα, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρωτοβουλία του βουλευτή Θαν. Πετράκου και την ανταπόκριση του δημάρχου Καλαμάτας για τη συνάντηση που θα γίνει σήμερα στο Δημαρχείο.
Ωστόσο οι αντιδράσεις αποδυναμώνουν την πρωτοβουλία και η απροθυμία συμμετοχής βουλευτών, περιφέρειας και δημάρχων υποβαθμίζει τη σημασία της.
Μάλιστα ο Γιαν. Λαμπρόπουλος μίλησε χθες στο Best για «τζάμπα μάγκες» αναφερόμενος στους όψιμους «πρωταγωνιστές» και τόνισε ότι δεν έχουν νόημα τα «μέτωπα» στη λεπτή φάση που βρισκόμαστε, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι το ζήτημα της Τσακώνας, σύντομα θα έχει ευτυχή κατάληξη και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία.
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ η Ελλάδα στα πρόστιμα για κακή εφαρμογή της Κοινής
Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Τι απαντά ο επίτροπος Γεωργίας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.
• ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ από τη φορολόγηση των μικροεπενδυτών φωτοβολταϊκών, οι οποίοι είναι πολλαπλώς παγιδευμένοι φέρνει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση του Θαν. Πετράκου και άλλων βουλευτών.
• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Αλευρά με Αναστασόπουλο, Καφαντάρη και Αναπτυξιακή για την αντιδιαβρωτική προστασία των ακτών σε περιοχές των δύο Δήμων.
• ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ για τις αυτοκτονίες και απόπειρες λόγω της κρίσης. 46 έχουν καταγραφεί στη Μεσσηνία την τελευταία τριετία!
• ΘΕΡΙΖΕΙ η ανεργία αλλά στο ταμείο για επιδόματα πάνε λίγοι.
• ΠΡΟΒΟΛΕΣ του Φεστιβάλ Ταινιών Δράμας το Σαββατοκύριακο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.