Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20 Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ
Στο χρονοντούλαπο η απόληξή της στην Τσακώνα


Οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της ,..............

δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες για την τύχη της Ολυμπίας Οδού και την ολοκλήρωσή της, απλώς ενισχύουν ακόμα περισσότερο, αυτό που όλοι γνωρίζαμε.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία που κυοφορείται ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους εργολάβους, η οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, προβλέπει για τον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο νέα σύμβαση με γερό «ψαλίδι» στο έργο. Ο επανασχεδιασμός του προβλέπει ότι ο αυτοκινητόδρομος Αθήνα-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα θα σταματήσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Η συνέχιση ώς τον Πύργο θα προχωρήσει αργότερα, πιθανόν ως δημόσιο έργο. Μάλιστα, το τμήμα αυτό, που θα γίνει με νέο διαγωνισμό, προβλέπεται να παραδοθεί στη συνέχεια στους αρχικούς αναδόχους, που θα αναλάβουν την είσπραξη των διοδίων και τη συντήρησή του.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΘΛΙΒΕΡΟΣ είναι ο ασφυκτικός έλεγχος των Δήμων από ανθύπατο! Βαθιά πικρία του δημάρχου Καλαμάτας για το «αυτόματο λεπίδι» στα οικονομικά των Δήμων.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΠΟΛΥΤΟΣ ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης για την Ολυμπία Οδό, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι αν δεν υλοποιηθεί η Σύμβαση Παραχώρησης θα προσφύγει νομικά κατά της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• ΜΕΓΑΛΟ το έλλειμμα γευσιγνωσίας στο ελληνικό ελαιόλαδο, με το ΤΕΙ Καλαμάτας να προσπαθεί να το καλύψει…
• ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ τα πρωτοβάθμια Σωματεία του Δημοσίου Τομέα στη Μεσσηνία, ενώ οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων εντείνονται κατά της διαθεσιμότητας.
• ΔΙΗΜΕΡΕΣ κυλιόμενες αποχές των δικηγόρων αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων αρχής γενομένης από αύριο και την Πέμπτη.
• ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στην πολιτική προστασία από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαν. Αγγελάκα.
• ΒΟΛΕΣ από τον Τατούλη κατά του Θανάση Πετράκου και των άλλων βουλευτών Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ για το διεθνή διαγωνισμό διαχείρισης των απορριμμάτων.
• ΣΤΗΡΙΞΗ στο Δημοτικό Παντοπωλείο Καλαμάτας από τον Θεοδ. Μπρεδήμα καθώς οι ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας μεγαλώνουν.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.