Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Φιλιατρά: Απο πλήρη επιτυχία στέφθηκε η 2η Αιμοδοσία στον Άγιο Ιωάννη [ VIDEO ]

Από πλήρη επιτυχία στέφθηκε η 2η Αιμοδοσία που διοργανώθηκε στα Φιλιατρά από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών.

Η προσέλευση του κόσμου να χαρίσει 10 λεπτά από το χρόνο του προκειμένου να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε σχέση με την πρώτη αιμοδοσία καταφέροντας να συλλεχθούν μέχρι τη μια και μισή το μεσημέρι 30 μονάδες αίμα.
Ο Ιατρός Σταύρος Χυδεριώτης αιματολόγος του.............

τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κυπαρισσίας μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News έκανε λόγο για επανάσταση αγάπης και μια εξέγερση Αλληλεγγύης με διάσταση ανθρωπισμού.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εκκλησία για την δυνατότητα που τους εδωσε να συλλέξουν ασκούς αίματος από εθελοντές.

Στην πρωτοβουλία του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου ανταποκρίθηκαν και μέλη του νέου συλλόγου Δράσεων και πολιτισμού όπου βρέθηκαν στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Ιωάννη για να προσφέρουν αυτό που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίμα του προσέφερε και ο Φιλιατρινός Παραολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας Θοδωρής Αλεξάς και ο Δημοσιογράφος του Θάρρους Ηλίας Γιαννόπουλος.
Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News το μέλος του νέου συλλόγου Γιάννης Αλεξανδρόπουλος μας αποκάλυψε ότι ο Σύλλογος μετά από μερικές μέρες θα οργανώσει και αυτός μια εθελοντική αιμοδοσία.

Παρόλο που η πρόθεση μας ήταν αν σας έχουμε πολύ πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και Video από την αιμοδοσία στον Αγιο Ιωάννη, ο Εφημέριος του Ιερού ναού δεν μας επέτρεψε να πάρουμε Video και φωτογραφίες από τον εσωτερικό χώρο του Πνευματικού κέντρου όπου διεξαγόταν η αιμοδοσία.



6 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανως διοτι καποια πραγματα πρεπει να προστατευονται. Οσοι επιθυμουσαν μπορουσαν καλλιστα να ποζαρουν στον φωτογραφικο φακο. Καποιοι άλλοι πιθανον δε θα ηθελαν να "δειχτουν" οποτε ορθά έπραξε ο Ιερεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπου γαμος και χαρα κι η "βασιλω" .πρωτη....
    Μην χασεις!!!!!
    Εκαναν οι αλλοι αιμοδοσια?...
    Θα κανουμε και εμεις....
    Μεχρι ποσους συλλογους επιτρεπεται να εχεις καβατζωσει?......5?-10?-15?,,,,που καιγεσαι δεν υπαρχει οριο?χαχαχαχαχα.
    Δασκαλακο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολλα μπραβο για την αιμοδοσια και για τους εθελοντες αιμοδοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Γιαννόπουλος από Κυπαρισσία ήρθε κι έδωσε αίμα στα Φιλιατρά; Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30 άνθρωποι δώσανε αίμα και την ίδια ώρα 300 λιαζόσαντε στην πλατεία της πόλης μας, αυτά είναι τα Φιλιατρά και μπράβο στο νοσοκομείο και τον παπα-Σάκη για την κίνησή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.