Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19 Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ του Μνημονίου οι αγρότες. 18 μέτρα-θηλιά αλλάζουν προς .............

το χειρότερο τη ζωή στην ύπαιθρο.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» της Δευτέρας, στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ εκδηλώσεων ενόψει εορτών σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία με στόχο την αλλαγή του κλίματος και την τόνωση της τοπικής αγοράς.
• ΑΥΞΗΣΗ λουκέτων και στάση πληρωμών από 3 στις 5 επιχειρήσεις, είναι τα βασικά συμπεράσματα της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2012, που παρουσιάζει σήμερα η Εθνική Συνομοσπονδία στην Αθήνα.
• ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Τατούλη 2.270.000 ευρώ για έργα ύδρευσης στην Πύλο. Ικανοποίηση Καφαντάρη που εξήρε τη συνεργασία Δήμου-Περιφέρειας.
• ΣΤΑ ΟΠΛΑ σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στους Δήμους για να μην περάσει η διαθεσιμότητα στην Αυτοδιοίκηση που θεωρείται προθάλαμος απολύσεων.
• ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: Ο γιατρός, ο καθηγητής, ο πρύτανης, από την Κυπαρισσία. Γράφει ο Ηλίας Ηλιόπουλος, επίτιμος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών.
• ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ της Εθνικής Τράπεζας, ο Αλέξανδρος Τουρκολιάς από την Κυπαρισσία, σχεδιάζει το αύριο του μεγαλύτερου τραπεζικού Ομίλου της χώρας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.