Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Επιστρέφει το 184 του ΕΟΠΥΥ

Τον τριψήφιο αριθμό 184 για τα τηλεφωνικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ σκέφτονται να επαναφέρουν στο υπουργείο Υγείας, προκειμένου οι ασφαλισμένοι να μπορούν καλούν δωρεάν.

Η σκέψη αυτή φαίνεται πως θα γίνει πράξη μετά και τα εξώδεικα που εστάλησαν στις εταιρείες των πενταψήφιων αριθμών, για τις οποίες ο ΕΟΠΥΥ κρίνει ότι προσβάλλουν το κύρος του. Ετσι υπάρχει η σκέψη να σταματήσει η λειτπυργία των πενταψήφιων αριθμών κλήσης.

Πως τόνισε και ο αναπληρωτής υπουργός ..............

Υγείας Μάριος Σαλμάς μιλώντας στον ΑΝΤ1, έχει ζητηθεί από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη να μεταταγεί πλεονάζον προσωπικό δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να δημιουργηθεί τηλεφωνικό κέντρο για τον ΕΟΠΥΥ

Παράλληλα ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, τόνισε πως έχουν ήδη αποσυρθεί οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών μηνυμάτων, μετά και την εξώδικη διαμαρτυρία που κατέθεσε η νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.


iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής21 Νοεμβρίου 2012 στις 4:34 μ.μ.

    Να ενεργοποιηθεί σήμερα κι όλας το 184 ωστε κανένας πολίτης να μην επικοινωνεί με τα νούμερα που έχουν οι κλεφταράδες επιχειρηματίες του ενός ευρώ.
    Τι περιμένετε?????????

    Αρκετά έφαγαν τα λαμόγια και ζητήστε τα χρήματα αυτά πίσω και έντοκα από τους φίλους σας τους επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.