Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

«Αντάρτικο» των δημάρχων του Μοριά στο Μνημόνιο

Κοινό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση και στο κόμμα της ..............

Νέας Δημοκρατίας, που τους στήριξε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, στήνουν, απ’ ό,τι φαίνεται, οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η πλειοψηφία των οποίων ανήκει στη «γαλάζια παράταξη».

Έτσι, στην προχθεσινή συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων αποφάσισε να μη δώσει στοιχεία για να προχωρήσει η διαδικασία της εργασιακής διαθεσιμότητας-απόλυσης των δημοτικών υπαλλήλων. Επιπλέον, οι δήμαρχοι τάσσονται κατά του Μεσοπρόθεσμου που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή.

Ειδικότερα, για το θέμα των απολύσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, στο οποίο εκφράζεται η στήριξη στους δημοτικούς υπαλλήλους που απειλούνται με απόλυση και τονίζεται ότι κανένας δήμαρχος δε θα δώσει στοιχεία και δε θα διευκολύνει διαδικασίες απολύσεων.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

«ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ» για την απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ. Αυτό είναι το μήνυμα από τη «Συνάντηση Κορυφής» στο Ναύπλιο μεταξύ του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των περιφερειαρχών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.
Τατούλης και Κατσιφάρας ζήτησαν ακέραια την Ολυμπία Οδό μέχρι την Τσακώνα.
Ο περιφερειάρχης παρουσίασε τη δυναμική των έργων του ΕΣΠΑ στην Πελοπόννησο και ο Αγγελάκας ζήτησε επιτάχυνση των ρυθμών για να γίνουν περισσότερα έργα και να μη χαθούν πόροι.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για καταβολή 44 δισ. ευρώ από Σαμαρά-Στουρνάρα μετά το προχθεσινό Γιούρογκρουπ, κάτι στο οποίο συνηγόρησε και ο Σόιμπλε.
Πήραμε την επιμήκυνση και αναμένουμε τη ρύθμιση για τη βιωσιμότητα του χρέους.

• «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ» μείγμα δακοπροσβολής και αναβροχιάς πλήττει το ελαιόλαδο!
• Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ και πλήθος ιεραρχών στην Καλαμάτα για τη γιορτή του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
• ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ εκδήλωση για τα 20 χρόνια της «Αρμονίας» στην Καλαμάτα.
• ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στον υπουργό Παιδεία πόρισμα ομάδας επιστημόνων για αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
• ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ (ακόμη) απογραφεί στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ 12.788 συνταξιούχοι.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.