Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Εράνη Φιλιατρών - Εθνικός Μελιγαλά 0-0: Έ-Χ-ασε την ευκαιρία για τρίποντο. [ VIDEO ]

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από ισοδύναμες ομάδες έγινε σήμερα το μεσημέρι κάνοντας την Κυπελλούχο Μεσσηνίας να πάρει τον ρπτο της βαθμό στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, ανάμεσα στην Εράνη Φιλιατρών και τον Εθνικό Μελιγαλά.

Η Εράνη αν ήθελε πολύ το τρίποντο για να ξεκολήσει απο την τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα εν τουτοις παρμεινε εκεί, αν και σήμερα ήταν λίγο καλύτερη από τον Εθνικό απείλησε σοβαρά τον Χριστόπουλο ο οποίος σε όλες της περιπτώσεις αρνήθηκε στην Εράνη το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Εράνη ανέβασε απόδοση.............

απείλησε και στο τελευταίο 20λεπτο απείλησε σοβαρά τον Εθνικό Μελιγαλά χωρίς όμως να βρει τα δίχτυα του Χριστόπουλου.

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο προπονητής της Εράνης Θοδωρής Ανδριόπουλος αλλά χωρίς να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση που έπιασε η ομάδα.
Απέδωσε το γεγονός ότι η ισοπαλία επήλθε και από τον ψυχολογικό τομέα όπου η Εράνη Δεν είχε βαθμούς και τόνισε ότι η ομάδα δουλεύει στο κομμάτι του τελειώματος της φάσης.
Ο δρόμος είναι μακρύς, και είπε ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.

Ο προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά Γιώργος Μιλίτσης αφού ευχαρίστησε την Εράνη για την άψογη φιλοξενία, είπε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και έδωσε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τον αγώνα.
Από τον αγώνα είπε ότι κρατάει τον πολύ σημαντικό βαθμό εκτός έδρας για την ομάδα του εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης του Εθνικού Μελιγαλά υποστήριξε ότι είναι μια νέα ομάδα πράγμα πρωτόγνωρο για τον Μελιγαλά να αγωνίζεται στην Δ' Εθνική. Θεώρησε πολύ καλό το ξεκίνημα τους 4 βαθμούς σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα και τις δηλώσεις των δυο προπονητών και του παίκτη του Εθνικού Μελιγαλα Νίκου Μακρυνιώτη.



1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.