Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά: Ικανοποιηση Φάμπα από την χθεσινή Απεργία [Φωτογραφίες και Video ]

Μεγάλη ήταν η χθεσινή συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις το ποσοστό στα φιλιατρά μόνο ξεπέρασε το 90% με εξαίρεση τα περίπτερα, και κάποια καφενεία που δεν συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Για την χθεσινή εικόνα με τα κλειστά μαγαζιά .............

στα Φιλιατρά, μίλησε σε συνεργάτη του Φιλιατρά News ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Νίκος Φάμπας, όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την χθεσινή απεργία στην πόλη λέγοντας ότι η απεργία δεν γίνεται για τον δίπλα αλλά γιατί με τους τόσους φόρους δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.
Χαρακτήρισε την εικόνα που παρουσίασε χθες η πόλη με τα κλειστά καταστήματα έφτασε στα επίπεδα άλλων πόλεων.

Ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να δείξουν κι εκείνοι απ την πλευρά τους κατανόηση κάνοντας ένα βήμα πίσω προκειμένου να μείνουν τα μαγαζιά της πόλης ανοικτά και ζωντανά.

Όταν ρωτήθηκε ο κ. Φάμπας γιατί δεν προτιμώνται καταστήματα σε άλλους δρόμους καθώς εκεί υπάρχουν σαφώς πιο φθηνά ενοίκια σε σχέση με το κέντρο της πλατείας είπε ότι το κλίμα αυτό τείνει να αλλάξει καθώς πλέον προτιμώνται τέτοια μαγαζιά με φθηνό ενοίκιο και παρότρυνε τους επαγγελματίες να ψάχνουν και σε άλλους δρόμους για κάποιο μαγαζί.

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή απεργία και μετά Video με το τι είπε ο Νίκος Φάμπας
Κλικ στις φωτογραφίες










2 σχόλια:

  1. με τις απεργιες μειωνεται το ΑΕΠ! αυτοκτονουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απεργια ηταν μονο για τις πρωινες ωρες ή ολη την ημερα;; Το απογευματοβραδακι παντως τα περισσότερα, αν οχι ολα, καφε ήταν ανοιχτα. Καποια απο τα εμπορικά ήταν κλειστα, και παρατηρησα και εμπορικο καταστημα γνωστης εταιρειας τηλεφωνιας όπου οι επιγραφες ήταν σβηστες, οπως και τα φωτα στην εισοδο του καταστηματος ενω στο βαθος υπηρχαν υπαλληλοι κανονικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.