Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Βορρέειον: To νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι αρμοδιότητες των μελών

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 14ης Οκτωβρίου.
Η σύνθεσή του είναι:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παντελάκη Παρασκευή
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παγάνης Χαράλαμπος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λάλουσης Παναγιώτης
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κορωναίου Μπέτυ
ΤΑΜΙΑΣ: Κατσούλη Μπέτυ

ΜΕΛΗ: Λύκος Βασίλειος
Γεωργοπούλου Ρένα
Μητρόπουλος Ανδρέας
Γεωργόπουλος Γιώργος
Πούλος Δημήτριος
Πανταζοπούλου Τζίμα
Γριβάκης Φώτης

Στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν και οι έφοροι για τα τμήματα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου:

ΕΦΟΡΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ: Οι κ. Παγάνης, Λύκος, Γριβάκης, Λάλουσης.
ΕΦΟΡΟΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ: Οι κ. Κορωναίου, Πανταζοπούλου και οκ. Γεωργακόπουλος.
ΕΦΟΡΟΙ ΠΑΡΚΟΥ: Οι κ. Λύκος, Μητρόπουλος, Πούλος.
ΕΦΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Οι κ. Παντελάκη, Γεωργοπούλου και ο κ. Μητρόπουλος.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, η νεοεκλεγείσα πρόεδρος καλωσόρισε τα νέα μέλη και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. Στη συνέχεια ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να λειτουργήσουν. «Παρά τις τεράστιες οικονομικές ανάγκες που απορρέουν από τη λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, το όραμα των ιδρυτών μας μέχρι σήμερα, για πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας, υλοποιείται σε όλες μας τις δράσεις. Η Φιλαρμονική μας και το Σχολείο Μουσικής έχουν τα περισσότερα μέλη των τελευταίων 20 χρόνων και το μουσικό τους επίπεδο είναι υψηλότερο από ποτέ. Στο Χορευτικό μας Τμήμα έχουμε εβδομήντα νέες εγγραφές. Πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος επιβραβεύει την ποιότητα της δουλειάς που παράγουμε και μας εμπιστεύεται.

Το Πάρκο μας είναι καθαρό και περιποιημένο και αποτελεί ένα χώρο χαλάρωσης για αρκετούς συμπολίτες μας. Οι θρησκευτικές τελετές της εκκλησίας μας έχουν αναβαθμιστεί. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε την τελευταία διετία ήταν αρκετές, ποιοτικές και αντιπροσωπευτικές των δράσεων και του πολιτιστικού στίγματος που θέλουμε να δώσουμε. Στο επίπεδο της οργάνωσης του Συλλόγου και της λειτουργίας των δραστηριοτήτων μας δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Το μέγα θέμα που καλούμαστε να διαχειριστούμε είναι το οικονομικό αφού οι σταθεροί πόροι είναι ελάχιστοι και η κρίση δεν φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί γρήγορα. Πιστεύουμε όμως ότι αν συνεχίσουμε, με τη συνέπεια που λειτουργήσαμε μέχρι σήμερα, οι συμπολίτες μας θα συνεχίσουν να στηρίζουν το Σύλλογο Φιλοπροόδων».

Τα μέλη, σχολίασαν ότι έχουν συνείδηση και του βάρους της πολιτιστικής κληρονομιάς που επέλεξαν με τη συμμετοχή τους να συνεχίσουν και αντιλαμβάνονται την ανάγκη, αυτή τη χρονική περίοδο με τη μεγάλη οικονομική κρίση, να λειτουργεί αποτελεσματικά ο Σύλλογος και να προσφέρει στη Φιλιατρινή κοινωνία.
Τέλος έγινε ο προγραμματισμός των ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΟ
Για το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την συγκρότηση του σε σώμα σας είχαμε ενημερώσει χθες βράδυ. Κλίκ εδώ

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.