Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Αθήνα να είναι υποψήφια πόλη για το EURO 2020

Να διεκδικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο τη συνδιοργάνωση του Euro 2020 έθεσε θέμα ο Θόδωρος Θεοδωρίδης μιλώντας, πριν την έναρξη των εκλογών της ΕΠΟ, όπου έδωσε το «παρών» ως αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA.

«Στο Euro 2020 η διοργάνωση θα γίνει σε 13 πόλεις σε διαφορετικές ομοσπονδίες, τέσσερα παιχνίδια σε κάθε πόλη. Θα πρέπει η Αθήνα να είναι υποψήφια, είναι μεγάλη ευκαιρία για μας και πρέπει το νέο ΔΣ να πιέσει το ΟΑΚΑ και την Πολιτεία να δηλώσουν υποψηφιότητα.
Η απόφαση θα παρθεί το Δεκέμβριο», τόνισε το..........

στέλεχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Στο σύντομο χαιρετισμό του, το δεξί χέρι του Μισέλ Πλατινί, ανέφερε ορισμένα στοιχεία που αφορούν το μέλλον της ομοσπονδίας και συγκεκριμένα μίλησε για χρήματα ύψους 4,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο από το 2013 μέχρι το 2018, που θα εισπραχθούν από τα προγράμματα της UEFA, όπως η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τα προκριματικά του Euro και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προγράμματα για προπονητές, διαιτησία, γυναικείο ποδόσφαιρο κλπ.

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Σοφοκλή Πιλάβιου μιλώντας για το ήθος και την αξιοπρέπεια του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.