Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ένοπλη ληστεία με το καλημέρα στην Τράπεζα Πειραιώς Κυπαρισσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 14:41

Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ -σύμφωνα με πληροφορία- έγινε σήμερα στις 8 το πρωΐ στην κυριολεξία με το καλημέρα στην Τράπεζα Πειραιώς στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ληστεία έγινε με το που ξεκίνησε την λειτουργία της η Τράπεζα και τους έπιασαν στην κυριολεξία στον ύπνο.
Οι ληστές ήταν δύο όπου υπό την απειλή του όπλου απαίτησαν από τον ταμία να αδειάσει το συρτάρι του αποσπώντας ένα μικρό ποσό.

Αμέσως μετά βγήκαν από την τράπεζα και...............

επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο απ' έξω και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κάποιος αυτόπτης μάρτυρας να καταθέσει κάτι.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:12
Η λεία των ληστών ήταν 8-10.000 ευρώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13:47
Υπάρχει μια πληροφορία ότι ο ένας από τους δυο ληστές δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπο του.
Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στην τράπεζα εχει καταγράψει τις σκηνές της ληστείας και το Video το έχει παραλάβει η αστυνομία για να το εξετάσει.

Το μεγαλύτερο ερώτημα πάντως είναι πως οι ληστές κατάφεραν να περάσουν το επίπεδο ασφάλειας με τις διπλές πόρτες που διαθέτει η τράπεζα όπου ενδιάμεσα στις πόρτες ο εισερχόμενος ελέγχεται για τυχόν οπλισμό επάνω του (όπλο μαχαίρι κλπ.)
Υποτίθεται ότι οι ειδικές αυτές πόρτες αν εντοπίσουν όπλο μπλοκάρουν επιτόπου τον εισερχόμενο στην τράπεζα και δεν του επιτρέπουν την είσοδο ή την έξοδο πέραν του προθαλάμου. Το όπλο δεν εντοπίστηκε;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:41
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν την ώρα της ληστείας απέναντι από την τράπεζα Πειραιώς μέσα βρίσκονταν τουλάχιστον τρία άτομα.

Video από το Radio 936



4 σχόλια:

  1. OTAN O ΥΟΣ ΤΟΥ Β..του βουλευτη του συριζα ληστεψε την τραπεζα,την κανανε βου και λου ολοι.
    Και τωρα να γινει το ιδιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ "ΕΠΙΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ" ?
    ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ,ΤΑ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ,ετσι δεν ειναι??
    αρα οσες περισσοτερες ληστειες εχουμε τοσο λιγωτερα πληρωνουν στην εφορια!!
    αλλωστε ποιος γνωριζει ακριβως το νουμερο της ληστειας καθε φορα??
    οτι θελουμε λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Η ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ Η ΑΘΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ Η ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.... ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΨΥΧΗ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΣ (ΖΟΜΠΙ) ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ". ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΓΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΑ ΕΞΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.