Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Συναντηση Αλευρά με Διευθυντές Εκπαίδευσης

Σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Παν. Αλευρά επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Πέτρος Μισθός και οι Δ/ντές Α/θμιας και Βθμιας Εκπ/σης κ. Νικόλαος Κλάδης και Κων/νος Ανδρεάκος αντίστοιχα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τον Περιφερειακό Δ/ντή και τους Δ/ντές ζητήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των σχολικών μονάδων, καθώς και τη μεταφορά των μαθητών.

Ο κ. Αλευράς ανέφερε ότι η Π.Ε Μεσσηνίας, παρόλο .............

που το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μεταφέρθηκε στις Περιφέρειες από το Υπουργείο Παιδείας πολύ αργά, σχεδόν παραμονή της έναρξης της σχολικής χρονιάς, η Π.Ε. Μεσσηνίας αντέδρασε έγκαιρα και έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Ακόμη, ενημέρωσε τον κ. Μισθό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Μουσικά Σχολεία και τις δικές του ενέργειες προς το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής ανέφερε ότι η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας, τόσο με τον ίδιο όσο και με τους Δ/ντές είναι αγαστή και αποσκοπεί στη λύση των προβλημάτων.
Τέλος, τόνισε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν σε θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων, γι’ αυτό άλλωστε επισκέπτεται τακτικά τις Περιφερειακές Ενότητες και προσπαθεί πάντα οι λύσεις που δίνονται να είναι για το καλό της μαθητιώσας νεολαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.