Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κώστας Κόλλιας. Γίνεται έργο αλλα μην τα μηδενίζουμε όλα.

Συνέντευξη στο Δημοσιογράφο Γιάννη Μποζίκα παραχώρησε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας.
Είπε ότι γίνεται έργο και δεν θα πρέπει να μην τα μηδενίζουμε. Υπάρχουν δυσκολίες αλλά κάνουμε ότι μπορούμε μέσα από τις διαδικασίες του ΕΣΠΑ.

Αναφέρθηκε στις εκσκαφές που ήδη έχουν ξεκινήσει στα Φιλιατρά για την επέκταση του Δικτύου ύδρευσης έργο που είναι στο ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 750.000 ευρώ.

Ενα αλλο έργο είναι ........

η ολοκλήρωση του δικτύου Ομβρίων της Kυπαρισσίας το οποίο αποτελεί κατάλοιπο παλαιών ετών. η χρηματοδότηση θα γίνει μέσω ΣΑΤΑ απο τον Δημο.

Βρισκόμαστε σε διαδικασία δημοπράτησης για το έργο το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα "Αλέξανδρος Μπαλταζής" είναι η ανάπλαση της πλατείας Περδικονερίου.
Σε διαδικασία δημοπράτησης το οποίο και αυτό θα χρηματοδοτηθεί από το "Αλέξανδρος Μπαλταζής είναι ο Δρόμος Πολυθέας - Μοναστήρι. Και τα δυο έργα είναι αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Βρίσκεται σε εξέλιξη ο βιολογικός καθαρισμός του Κοπανακίου.

Προσπαθούμε να απεγκλωβίσουμε την διαδικασία εξομοίωσης του λιμενικού καταφυγίου Μαραθουπόλεως. Οι μελέτες είναι έτοιμες και υπάρχουν διαβεβαθιώσεις για την ένταξη του στο ΕΠΑΛ για την κατασκευή του λιμανιού που είναι πόθος των πολιτών της Μαραθούπολης.

Ξεκινάμε την αποκατάσταση ζημιών του υδραγωγείου που μεταφέρει το νερό απο την πηξγή του Αετοβουζίου στους Γαργαλιάνους. Ήδη κατατέθηκε στον σύνδεσμο Τελος Άγρας ένα ποσό (σ.σ. 15.000,00 €) και με την βοήθεια των μέσων του Δήμου να αποκατασταθούν όλες οι Ζημιές και να σταματήσουν να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι περιοχών του Δήμου Γαργαλιάνων.

Εκτός των έργων που γίνονται με δυνάμεις του δήμου υπάρχουν και έργα που είναι σε διαδικασίες δημοπράτησης έργα που τα κινεί η περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως είναι Πτέρης - Καλιόμου, που δεν έχει γίνει η δημοπράτηση λόγω άλλων εμποδίων, όπως το γεφύρι του Λαγκουβάρδου που έχει εγκριθεί από την περιφέρεια Πελοποννήσου, το ξεκίνημα της επισκευής του λιμανιού Κυπαρισσίας που έχει υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία. κλπ.

Ακούστε τι είπε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας στον Γιάννη Μποζίκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.