Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Ο Λυκουρέντζος έβαλε τον Τσίπρα στη …θέση του !

Τεκμηριωμένες απαντήσεις και εμφάνιση για σεμινάριο ο Λυκουρέντζος!

Ακόμη το φυσάει και δεν κρυώνει επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για το φιάσκο που έπαθε χθες το μεσημέρι στη Βουλή από τον υπουργό Υγείας.

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος με απόλυτη ..........

ειλικρίνεια έδωσε σαφείς απαντήσεις για όλα, παρουσιάζοντας το δύσκολο, αλλά σημαντικό έργο το οποίο πραγματοποιεί στο χώρο της Υγείας.

Παρουσίασε μάλιστα αναλυτικά στοιχεία για την κακοδιαχείριση η όποια έχει διαπιστωθεί, και έστειλε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι αυτά τα φαινόμενα πλέον πατάσσονται με αυστηρότητα και δεν πρόκειται να συνεχιστούν.

«Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας δεν διακρίνονται σε δημιουργικές και καταστροφικές αλλά σε σχέση με την αποτελεσματικότητά τους και το πως αξιοποιούν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού» σημείωσε ο Υπουργός Υγείας, απευθυνόμενος στον κ.Τσίπρα.

«Η μητέρα μου είναι συνταξιούχος των 400 ευρώ»

«Δεν υπάρχουν επιεικείς συμπεριφορές από την κυβέρνηση απέναντι σε αυτούς που υπονοήσατε ότι καλομεταχειριζόμαστε», απάντησε ο κ. Λυκουρέντζος, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πώς τα βγάζουν πέρα μισθωτοί και συνταξιούχοι. «Η μητέρα μου είναι συνταξιούχος των 400 ευρώ», είπε στον κ. Τσίπρα.

«Δεν μπορείς να εξωθείς αυτή την πραγματικότητα σε ακραίες καταστάσεις όπως με προσλήψεις προσωπικού ή με το να μην υπάρχουν ελλείψεις υλικού κλπ.», επισημαίνοντας ότι «εγώ δεν παρουσίασα ποτέ ειδυλλιακή κατάσταση».

«Δεν παραποιώ την πραγματικότητα, δέχομαι τις αδυναμίες και η πρόκληση είναι να διαχειριστούμε αυτή την πραγματικότητα», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

politis.gr

8 σχόλια:

  1. ναι κυριε πρωην.....η μετερα του ειναι συνταξιουχος των 400 ευρω.Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΝ 200.000 ΕΥΡΩ ..................ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να λέμε όλη την αλήθεια (γιατί η μισή αλήθεια είναι ψέμα),στην επίθεση Τσίπρα σε Λυκουρέζο για τη στάση Σαμαρά στη σύνοδο κορυφής, ο δεύτερος δεν είχε παρά να ψελλίσει μόνο δικαιολογίες. Ιδού το ρεπορτάζ της Καθημερινής:http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/10/2012_466656
    Υ.Γ. Αλήθεια ποια είναι η ... θέση Τσίπρα (που τον έβαλε μάλιστα ο Λυκουρέτζος), δεν είναι η θέση αυτού που ανέβασε το ΣΥΡΙΖΑ στην αξιωματική αντιπολίτευση, του πρώτου σήμερα στις δημοσκοπήσεις, του επερχόμενου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Φιλοσοφικό ερώτημα τώρα. Τι σχέση έχει ο πρώην Διαχειριστής μας με την δημοσίευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμφάνιση για σεμινάριο ο Λυκουρέτζος... ελπίζω να παρακολουθούσε ο Σάντος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι τον " έβαλε στη θέση του " ο Λυκουρέντζος
    προκαλεί πέραν από θυμηδία ( αν πράγματι ο ολίγιστος Υπουργός κατάφερε κάτι τέτοιο )και βαθιά θλίψη που αναπαράγετε ως blog αυτού του είδους τις ηλιθιότητες κάποιου γραφικού κομματικού της Κυβέρνησης.
    Ο κύριος που εκτίμησε τόσο πολύ τον ρητορικό οίστρο του Λυκουρέντζου του " άξιου " συνεχιστή και ολετήρα της Υγείας Λοβέρδου πως αισθάνεται που λίαν συντόμως ( το κάνει ήδη εν μέρει ο ελληνικός λαός ) θα κληθεί να πληρώνει μέχρι και το σύνολο της αξίας των φαρμάκων και της νοσοκομειακής περίθαλψης; Προφανώς θα νοιώσει ευτυχής,όταν θα ηχεί στ'αυτιά του το τελευταίο " κατόρθωμα " του Υπουργού που " για το καλό μας ; " εξήγγειλε άλλο (1) δις ευρώ περικοπές.
    Ας " πανηγυρίζουν "λοιπόν οι κάθε λογής εγκάθετοι την εξαθλίωσή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφιερωμένο στα 10.000.000 Έλληνες ιθαγενείς:http://olympia.gr/2012/10/20/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί συμπατριώτες
    Για κωμωδία μου κάνει το συγκεκριμένο άρθρο.
    Ψάξατε όντως πολύ να το βρείτε και να το αναδημοσιεύσετε;
    Πρέπει να είναι το μοναδικό κείμενο σε όλο το διαδίκτυο που εξυμνεί έναν άκρως αποτυχημένο υπουργό,που απέσπασε την "εύφημο μνεία" από τους τροικανούς πάτρωνες του, για το "επίτευγμά του" να περικόψει μέχρι μηδενισμού τα κονδύλια του υπουργείου του και να στείλει στο " πυρ το εξώτερον " την Δημόσια υγεία.
    Τέλος το ότι " κατατρόπωσε " τον Τσίπρα κάνοντας διαπιστώσεις μόνον, για την κακοδιαχείριση του παρελθόντος,από τα κόμματα που ανήκε και αυτός,είναι πράγματι για γέλια.
    Δεν νομίζω πως διαθέτει στο ελάχιστο το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να αντιπαρατεθεί στον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. " θέλει πολλά καρβέλια " ακόμα που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητο φιλιατρα νιους,δεν γινεται να ειστε και με τον χωροφυλακα και με τον αστυνομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.