Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αφιέρωμα στους Τριφύλιους Λογοτέχνες. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΖΑΔΕΣ

Η δεύτερη εκδήλωση του αφιερώματος στους Τριφύλιους λογοτέχνες θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στην Κυπαρισσία, στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος, στις 8.00 μ.μ.
Ο τιμώμενος λογοτέχνης θα είναι ο Κυπαρίσσιος ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΖΑΔΕΣ, δεκαπέντε χρόνια από το θάνατό του. Η ομιλία που θα πραγματοποιηθεί έχει τίτλο «Δημοσθένης Ζαδές: Ο Κυπαρίσσιος λογοτέχνης, ο πεζογράφος, ο ποιητής, ο κριτικός» και θα γίνει από τον εκπαιδευτικό – λογοτέχνη Στάθη Παρασκευόπουλο. Ποιήματα και διηγήματα θα διαβάσουν ηθοποιοί του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Την εκδήλωση οργανώνουν η Κοινωφελής ............

Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και η Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων. Στόχος όλων αυτών των εκδηλώσεων είναι η προβολή της πλούσιας πνευματικής κληρονομιάς της Τριφυλίας και η ανάγκη να γίνει γνωστή στις νεότερες γενιές ώστε να παραμείνει ζωντανή και οι δημιουργοί της να μη λησμονηθούν.
Τα επόμενα αφιερώματα θα αφορούν τον ποιητή ΤΙΤΟ ΑΙΝΕΙΑ το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στα
Φιλιατρά στις 7.30 στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο με ομιλητή το Δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και τον πεζογράφο ΘΕΜΗ ΤΡΙΦΥΛΙΟ την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στους Γαργαλιάνους στις 8.00 μ.μ. στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη με ομιλητή το φιλόλογο-συγγραφέα Άγγελο Λάππα.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.