Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Κυπαρισσία: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα των ζώων στην Κυπαρισσία

Μια λιτή εκδήλωση με αφορμή την παγκόσμια μέρα των ζώων έγινε χθες το απόγευμα στην Κυπαρισσία από την Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας.

Στόχος τους ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στα αδέσποτα καθώς και η ενημέρωση για τις δράσεις τους σχετικά με την στείρωση και φροντίδα των αδέσποτων σκυλιών.

Το μέλος της φιλοζωίκής ομάδας κ. ...........

Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου μας είπε ότι η ομάδα απαρτίζεται από περίπου 10 άτομα.
Μέλημα τους είναι η προστασία και η στείρωση κυρίως των θηλυκών σκυλιών .
Πολύτιμος αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια τους είναι ο κτηνίατρος Γιάννης Μαρκόπουλος από την Κυπαρισσία προσφέροντας και ο ίδιος ότι μπορεί για να στηρίξει την ομάδα.

Ήδη αυτή την στιγμή Ομάδες εθελοντών έχουν αναπτυχθεί σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και Μαραθούπολη.



1 σχόλιο:

  1. Να προσθέσω οτι την αναφορά για τον Κτηνίατρο Γιάννη Μαρκόπουλο είχε γίνει σε μια πιο παλία συζήτηση που είχα κάνει με τα Φιλιατρά News πριν γνωρίσω την Κτηνίατρος Μαρία Παναγοπόυλου που εξίσου μας στιρήζει. Παράληλα τα δέκα μέλη που αναφέρονται εδώ είναι πάλι απο παλιά συζήτηση για την Ενεργή Ομάδα για τα Αδέσποτα στα Φιλιατρά που είμαστε κομμάτι της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας. Στην συζήτηση που εγίνε στην μίκρή μας εκδήλωση εχθές είπα μόνο για την δράση της ομάδας εθελοντών που έχει αναπτυχθεί σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους και Μαραθούπολη και ο΄τι συγκετρωθήκαμε για να ευαισθητοποίησουμε τον κόσμου απέναντι στα αδέσποτα καθώς και η ενημέρωση για τις δράσεις μας σχετικά με την στείρωση και φροντίδα των αδέσποτων σκυλιών. Ίσως φτάιω και έγω που δεν ήμουν πιο σαφέις για την ομάδα της Τριφυλίας αλλα δέν μίλησα για κανέναν κτηνίατρο ή για πόσα μέλη είμαστε στην Τριφιλία. Οταν είπα δεν κατάλαβα οτι για να γεμίσετε το άρθρο θα βασιζόσασταν σε πιο παλιές συζητήσεις για το έργο που εχουμε κάνει τα άτομα στα Φιλιατρά. Αυτό είναι και ένα μάθημα για μένα να είμαι πιο σαφείς και να μην αφήνω παράθυρα ανοιχτά για ερμηνεία. Κωνσταντίνα Κανελλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.