Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ. Ανοικτή Συνέλευση στην Κυπαρισσία

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας συνεχίζοντας την υλοποίηση του προγράμματος για ανοικτές λαϊκές συνελεύσεις στο νομό μας, προγραμμάτισε για την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 ανοικτή λαϊκή συνέλευση στην Κυπαρισσία στην αίθουσα «ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» στο ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας στις 8:30 μμ. Η εισήγηση θα γίνει από μέλη της γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας.

Στη συνέλευση θα παραβρεθεί και ο ............

βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Μεσσηνίας κ. Θανάσης Πετράκος ο οποίος θα ενημερώσει για το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ.
Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να συμμετάσχουν, ώστε με τις απόψεις, θέσεις και προβληματισμούς τους να συμβάλουν στην αμφίδρομη σχέση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. με την κοινωνία ενόψει της εκλαΐκευσης του επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. και της εναλλακτικής πρότασης διεξόδου για το μέλλον της χώρας μας.
Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον δικό μας αγώνα για να επανέλθει η ελπίδα στην κοινωνία και τα οράματα στη νεολαία μας. Είναι η ώρα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση αξιόπιστη στο λαό που την εκλέγει για να κυβερνήσει και όχι για να υλοποιεί τις επιταγές των δανειστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.