Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μίλησαν για τα προβλήματα τους οι Τρίτεκνοι Μεσσηνίας

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας , ενημερώνει τα μέλη του ότι τη Κυριακή το απόγευμα στο ξενοδοχείο REX πραγματοποιήθηκε η πρώτη φθινοπωρινή συνάντηση, στην οποία τα μέλη ενημερώθηκαν από το πρόεδρο του συλλόγου για τις εξελίξεις γύρω από το αφορολόγητο, τα πολυτεκνικά επιδόματα, για τις δυσμενές εξελίξεις γύρω από τη Κοινωφελής επιχείρηση Φάρις. Έγιναν πολλά παράπονα από τα μέλη του συλλόγου για την αλλαγή τις τιμολογιακής πολιτικής του δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο κύριος Βεργόπουλος υπεύθυνος του ...........

τομέα εθελοντισμού ο όποιος ενημέρωσε για τις δράσεις του δήμου.
Στην εκδήλωση πήρε το λόγο η ανταποκρίτρια του ΟΓΑ κ. Τζαμουράνη , η οποία είναι τρίτεκνη μέλος του συλλόγου και ενημέρωσε τα μέλη για θέματα που αφορούν την απογραφή των πολυτεκνικών επιδομάτων.

Η γενική γραμματέας
Δημητρακοπούλου Γρηγορία

2 σχόλια:

  1. Για μενα που εχω 2 παιδια,για μενα που επισεις ειναι δυσκολη η κατασταση,καθως και γι'αυτους που εχουν 1 ή κανενα υπαρχει καποιος συλλογος???? Βρε παιδια ενταξει ειπαμε να υπαρχει κρατος προνοιας αλλα εδω στην ελλαδα εχουμε ξεφυγει εντελος!ΜΚΟ και συλλογοι ζητουν απο το κρατος στηρηξη και αναγνωριση.Φτανει πια,τριτο και τεταρτο παιδι κανω γιατι γουσταρω,γιατι μου αρεσουν τα παιδια,γιατι μπορω να τα ζησω και οχι για να παρω το επιδομα και μεσα απο συλλογους να φωναζω για την αδικια που γινεται σε βαρος μου.Επιλογη σου ειναι τα τρια η τα δυο,επιλογη σου ειναι να μεγαλωσεις το παιδι σε μονογονεικη οικογενεια,επιλογη σου ειναι να μην κανεις παιδια οχι του κρατους.Γιατι να πρεπει να στηρηξει την επιλογη σου οικονομικα οποια και αν ειναι αυτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το δικό σου σκεπτικό φίλε μου να αφήσουμε και εμείς το τρίτο παιδί να παιθάνει για να μην χρειαζόμαστε το πενιχρό επίδομα!Όσο γίνονται αδικίες είς βάρος σου εσύ να μην φωνάζεις και να ψηφίζεις τον δήμιό σου και πρόσεχε μην σου έρθει κανένα τρίτο παιδί αναπάντεχα!Το κράτος είναι ο λαός όλοι εμείς και μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ και άλλοι πολλοί όμοιοί σου ανεγκέφαλοι που με την ψήφο τους καταδειναστεύουν τους υπόλοιπους που φροντίζουν για το καλό του τόπου και των παιδιών.Καλό θα κάνεις να αλλάξεις πατρίδα γιατί δεν αρμόζει σε Έλληνα να μην είναι αλληλέγγυος προς τους συμπατριώτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.