Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

“ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στηρίζει δυναμικά τις επιχειρήσεις τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων”

Η νέα ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δίνει τη δυνατότητα Ηλεκτρονικών πωλήσεων (www.directmarket.gr), τοπικών και άλλων προϊόντων, χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής.
Στηρίζοντας ουσιαστικά τις επιχειρήσεις του νομού είναι εφικτή πλέον η διάθεση των προϊόντων από τον Παραγωγό ή τον Έμπορο κατευθείαν στον κάθε έλληνα καταναλωτή εύκολα και γρήγορα.
Παράλληλα επιτυγχάνεται η σημαντική ............

προβολή των τοπικών επιχειρήσεων του Νομού Μεσσηνίας στο ευρύτερο Ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Το πακέτο υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:

α. Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Παραγγελιών (e-shop) προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και την πολιτική πωλήσεων της κάθε επιχείρησης.

β. Προνομιακές τιμές μεταφορικών με την ACS Courier για όλη την Ελλάδα, π.χ. από 2,4 έως 3,2 ευρώ/4kg προϊόντος, ενώ η χρέωση των μεταφορικών γίνεται απ΄ ευθείας στον αγοραστή μέσω αντικαταβολής ή χρέωση της πιστωτικής του κάρτας.

γ. Διαχείριση παραγγελιών σε απλό περιβάλλον με δυνατότητα αποστολής ή μεταφοράς με ιδία μέσα ή και άλλη μεταφορική εταιρία.

δ. Δυνατότητα εξυπηρέτησης και πελατών χονδρικής, κατόπιν ειδικής συμφωνίας τους με τον κάθε παραγωγό. Έτσι το e-shop θα δέχεται απλά παραγγελίες επί 24ώρου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ. Γιώργο Τσίρη, τηλ. 2721062214, e-mail: eshop@messinianchamber.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.