Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Αυτοψίες υπαλλήλων με τα... πόδια σε όλο το νομό

«Ακρωτηριασμένη» η Κτηματική Υπηρεσία

Υποχρεωτικός «ακρωτηριασμός» για την Κτηματική Υπηρεσία του ..............

Δημοσίου στη Μεσσηνία, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», εδώ και δύο χρόνια περίπου μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες σε θέματα απαλλοτριώσεων και καταπατήσεων δεν μπορεί να πραγματοποιήσει αυτοψίες. Ο λόγος; Από το 2010 αφαιρέθηκε από την υπηρεσία το μοναδικό αυτοκίνητο που υπήρχε για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων.

Στο Φιλιατρινό Φράγμα, χθες, 18 Κινέζοι ειδικοί

Το Φιλιατρινό φράγμα στη Χριστιανούπολη επισκέφθηκε χθες το πρωί 18μελής αντιπροσωπεία της Κινεζικής Επιτροπής Μεγάλων Φραγμάτων, μαζί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Μεγάλων Φραγμάτων, Γιώργο Ντουνιά, για να δουν από κοντά το έργο και να συζητήσουν με εκπροσώπους της Κοινοπραξίας που το κατασκευάζει για την ειδική μέθοδο κατασκευής!

Σημειώνεται πως τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας είναι από τα κορυφαία στο αντικείμενό τους παγκοσμίως.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΤΟ 135% φθάνουν οι εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ, με τον περιφερειάρχη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την απορροφητικότητα πόρων, ενώ παράλληλα σε συνέντευξή του δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των έργων στην Περιφέρεια ύψους 1,5 δισ. ευρώ.
ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της
οποίας διαβάζουμε:
• ΣΤΑ 2,60 ευρώ το κιλό το μαυρολήσιο, με την άνοδο να είναι λογική, αλλά να απέχει από τις «τρελές» τιμές που κάποιοι διέδιδαν ότι θα ξεπεράσουν τα 3 ευρώ.
• ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ρεπορτάζ της «Φ» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,
απαντώντας σε ερώτηση Λαμπρόπουλου, τονίζοντας ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα επέκτασης του «ΠΟΠ Καλαμάτα» στην ελιά.
• ΠΛΗΘΟΣ κόσμου στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ιστορικού ΟΧΙ στη Μεσσηνία. Στην Καλαμάτα, επίκεντρο των εκδηλώσεων, η παρέλαση ήταν ήρεμη και λαμπρή, με ανεμικές διαμαρτυρίες από τον ΣΥΡΙΖΑ που παρέλασε με επικεφαλής τον βουλευτή Θανάση Πετράκο με το ΠΑΜΕ να «καρφώνει» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Μάαστριχτ!
• ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Παρίσι, με συμμετοχή 30 Πελοποννησιακών Επιχειρήσεων.
• ΣΙΓΗ ιχθύος για την Ολυμπία Οδό από το αρμόδιο υπουργείο, με τον Στ. Καλογιάννη να συναντάται με 3 περιφερειάρχες για την Ε65.
• ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ο δρόμος Αυλώνα-Πτέρη-Καρυές από τη συνεχιζόμενη αποχή των μηχανικών από τις δημοπρασίες.
• ΜΕΤΑ τα βαριά πρόστιμα στην Παραλία Καλαμάτας τα καταστήματα καλούνται να ξηλώσουν τα πάντα και όπως συνηθίζεται: φτου κι από την αρχή…

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.