Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 3ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Εμπλοκή του Οδ. Βουδούρη σε Ίδρυμα των Ρέστη και Πάλλη

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του «Έθνους της Κυριακής» με ..........

το πόρισμα-καταπέλτη του ΣΔΟΕ που ανατρέπει τα δεδομένα της πολύκροτης υπόθεσης Καρούζου, φέρνοντας στο φως κύκλωμα φοροδιαφυγής με αγοραπωλησίες ακίνητων σε εικονικές τιμές μέσω υπεράκτιων και αλλοδαπών εταιρειών, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης.

Το ενδιαφέρον για τους Μεσσήνιους έγκειται στο εξής: στο Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Palis Foundation», στο οποίο πρόεδρος είναι ο κ. Αναστάσιος Πάλλης και επίτιμος πρόεδρος ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, θέση στο Δ.Σ. ως μέλος έχει και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης.

Στις 250 σελίδες του πορίσματος που έχει στη διάθεσή του το «Έθνος της Κυριακής» διαπιστώνεται φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μη καταβολή φόρων εισοδήματος για μεταβιβάσεις δύο ακινήτων στη Γλυφάδα, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά, νύξη, υπαινιγμός ή καταγγελία για εμπλοκή στην υπόθεση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΑΓΩΝΙΑ για τη διαχείριση των σκουπιδιών στη Μεσσηνία εκφράστηκε στη χθεσινή συνάντηση των δημάρχων της Μεσσηνίας με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαν. Αγγελάκα, ο οποίος θα βρίσκεται στη Μεσσηνία και σήμερα.
Παράλληλα στην Οικονομική Επιτροπή αποφασίστηκε η ενοικίαση οικοπέδου ένα χιλιόμετρο από το αεροδρόμιο Καλαμάτας, ενώ συζητήθηκε το θέμα της διαχείρισης.
Αντιδράσεις για το θάψιμο σκουπιδιών στη Μεγαλόπολη, δέκα ερωτήματα και δέκα απαντήσεις από τον γραμματέα του ΠΕΣΥ Λάμπρο Μπούκλη.
● Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με τα σκουπίδια στη Μεσσηνία είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», ενώ στην πρώτη σελίδα προβάλλονται:
● ΣΟΚ στην αγορά της Κυπαρισσίας από την υποτονική κίνηση με τους επαγγελματίες να εκπέμπουν SOS και να παλεύουν να αποφύγουν το λουκέτο.
● ΠΟΡΕΙΑ διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας που παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά.
● ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της ΕΑΣ Μεσσηνίας ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για την επέκταση του ΠΟΠ Καλαμάτα για τη βρώσιμη ελιά.
● ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ στην ανεργία και την ακρίβεια η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
● ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Μηδέν στη Σουηδία για βιντεοπροβολές.
● ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ τιμούν τον Πολιούχο τους Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη και γιορτάζουν οι δικηγόροι της Καλαμάτας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.