Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

O Μιχαλεάκος έλεγε ότι είναι αρχηγός της CIA στην Ελλάδα!

Ως αρχηγός του κλιμακίου της CIA στην Ελλάδα εμφανιζόταν ο 71χρονος ..............

οργανωτής της αρπαγής του άφαντου 26χρονου σπουδαστή Μάριου Παπαγεωργίου, Πέτρος Μιχαλεάκος, που ήταν υπάλληλος στην αμερικανική βάση του Ελληνικού.

Ακόμη, λόγω της υποτιθέμενης «εμπειρίας» του ως στέλεχος της… CIA αλλά και ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, εμφανιζόταν ως «σύμβουλος» της μητέρας του 26χρονου για το χειρισμό της απαγωγής!

Ο δικαστικός φάκελος περιέχει σειρά νέων στοιχείων και αναφορών για την υπόθεση, που δίνουν νέα τροπή. Ανάμεσα στα άλλα, υπάρχουν μυστηριώδεις αναφορές για τηλεφωνικά συστήματα παρακολουθήσεων εκ μέρους των απαγωγέων, για αγορές ακινήτων στην… Ισπανία, για πολιτικά πρόσωπα που αναφέρεται ότι «σχετίζονταν» με τον άτυχο 26χρονο και για «επενδύσεις» των υπόπτων με δημιουργία πρακτορείων ΟΠΑΠ!

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και «άλα καρτ» νομιμότητα, είναι σήμερα το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ». Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για ένα ζήτημα που ταλανίζει και τη Μεσσηνία. Αντίδραση του Δήμου Οιχαλίας και τωνκατοίκων για το Παλιοροβούνι.
• ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ σελίδα της «ΦΩΝΗΣ» διαβάζουμε ακόμη:
• ΤΟ ’ΠΑΙΖΕ αρχηγός της CIA στην Ελλάδα ο 71χρονος Μεσσήνιος απαγωγέας!
• ΔΥΝΑΜΙΚΗ διαμαρτυρία από ΑμεΑ και χρονίως πάσχοντες χθες στην Καλαμάτα και τις απάνθρωπες πρακτικές εναντίον τους.
• ΠΑΖΑΡΙ για την ήπια μετάβαση στο νέο σύστημα αγροτικών επιδοτήσεων.
Οι εξελίξεις στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. ευνοούν τους Έλληνες παραγωγούς.
• ΗΧΗΡΟ μήνυμα έστειλαν χθες με πορεία διαμαρτυρίας και συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη μαθητές, γονείς και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.
• Η ΝΕΑ απόφαση για το κυνήγι στη νήσο Σαπιέντζα.
• ΣΥΣΚΕΨΗ υπό τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά μετά την 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για τα υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ έργα.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.