Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Ι. Καρνέσης: Ουδέν πρόβλημα για τον περιμετρικό Καλαμάτας

Σενάρια και πληροφορίες που αναφέρονται σε δυσκολίες ολοκλήρωσης ..............

του περιμετρικού δρόμου της Καλαμάτας έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες. Σενάρια τα οποία ενισχύουν τα προβλήματα με την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στη γέφυρα του Νέδοντα, αλλά και εκείνα με τις απαλλοτριώσεις σε διάφορα σημεία του έργου.

Ειδικότερα, τα προβλήματα με τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν δημιουργούν το ενδεχόμενο να σταματήσει η χρηματοδότηση του έργου, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Βέβαια, στην τελευταία επίσκεψη ο διευθυντής Υποδομών του αρμόδιου υπουργείου, Ι. Καρνέσης, δεν άφησε ανοικτό κανένα τέτοιο θέμα. Το αντίθετο μάλιστα.


Μεσσήνιος ο εγκέφαλος της απαγωγής του σπουδαστή

Τα κέρδη της οικογένειάς του από ένα λαχείο έκαναν στόχο συμμορίας απαγωγέων έναν 26χρονο σπουδαστή. Παρότι οι απαγωγείς του συνελήφθησαν, έως αργά χθες το βράδυ δεν είχαν δώσει το παραμικρό στοιχείο για την τύχη του θύματός τους, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή - ανάμεσά τους και μία γυναίκα - συνελήφθησαν την Τρίτη. Αρχηγός τους φέρεται o 71χρονος Πέτρος Μιχελάκος από τη Μεσσηνία , πατέρας δύο εν ενεργεία αστυνομικών…


Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩ! Αυτό είναι το μήνυμα για την Ελλάδα από τη Σύνοδο Κορυφής, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να διαβεβαιώνει για τη μεταστροφή του κλίματος, να χαιρετίζει την κυβερνητική συνεργασία, για την εκταμίευση της δόσης και να δηλώνει ότι τα μέτρα θα είναι το «τελευταίο πικρό ποτήρι», εκφράζοντας αισιοδοξία για το μέλλον της οικονομίας και την ανάπτυξη με τη δημιουργία, μέσα από επενδύσεις νέων θέσεων εργασίας.

Κατεδαφιστική η δεξιά και αριστερή αντιπολίτευση, ενώ θετική χαρακτηρίζουν την απήχηση της Συνόδου ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Το σημερινό πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ τα κύματα! Ανησυχία Νίκα για τη σπηλαίωση του μεγάλου κυματοθραύστη του λιμανιού της Καλαμάτας. Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Master Plan και προλιμένα με τη συμμετοχή κατοίκων της Παραλίας.
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ απολογισμός και πρόγραμμα δράσης για βελτίωση των υποδομών του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Οι πρωτοβουλίες και οι προσπάθειες του Διοικητή Γιώργου Μπέζου αποδίδουν.
• ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ότι η μη ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού θα σηματοδοτήσει την αναζήτηση Οικονομικών και Αστικών ευθυνών, ακόμη και από την Κομισιόν, απηύθυνε χθες ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, κατά τη συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γ. Χαν.
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ παρεμβάσεις στην καθημερινότητα από τον Δήμο Μεσσήνης.
• ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ στον ελαιοκομικό τομέα γεννήθηκε στην Ισπανία μετά από συγχώνευση.
• ΠΑΤΑΞΗ του παραεμπορίου, πορεία των έργων, αγροτικές ενισχύσεις και απεργίες, ήταν τα θέματα που σχολίασε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς.
• ΝΑΥΜΑΧΙΑ του Ναυαρίνου. Ο λύχνος της ελληνικής ελευθερίας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CD ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ....ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΙΛΕΣ ,ΑΚΙΝΗΤΑ,ΚΟΤΕΡΑ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.