Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 17ης Οκτωβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Έψαξαν Καλαματιανό για παιδική πορνογραφία

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία ..............

«CYBER-TOUCH», για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, διεξήχθη προχθές από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ», έρευνες έγιναν και σε σπίτι στην Καλαμάτα, αν και από τον υπολογιστή ο οποίος εξετάστηκε δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η έρευνα δεν έγινε μόνο στην Καλαμάτα, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Από την επιχείρηση συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα, ηλικίας από 25 έως 53 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη δύο (2) ατόμων, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ πανελλήνιο απεργιακό μπαράζ στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και το πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων, νεκρώνουν τα πάντα, σε μια προσπάθεια αντίστασης στα νέα μέτρα και τις περικοπές που με ανελέητο τρόπο απαιτούν οι δανειστές.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», που λόγω της σημερινής απεργίας στα ΜΜΕ, δεν θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε:
● ΜΠΑΧΑΛΟ με την Κοινωφελή Εργασία στη Μεσσηνία, μετά την εξέταση των ενστάσεων. Η απόφαση του ΑΣΕΠ εκθέτει τους «Δρόμους της Ελιάς» και του πρόεδρό τους Γ. Καραμπάτο.
● ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για την πάταξη του Παραεμπορίου δημιουργείται πιλοτικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
● ΣΤΟ «ΦΟΥΛ» για την υποδοχή νεοσυλλέκτων της 1ης ΕΣΣΟ του 2013 το στρατόπεδο της Καλαμάτας.
● ΛΙΓΟ πριν ή λίγο μετά την παρέλαση η προκαταβολή 50% της ενιαίας ενίσχυσης στον αγροτικό κόσμο.
● ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κόμματος της ελληνικής μειονότητας.
● ΕΡΩΤΗΣΗ-ΦΩΤΙΑ για την τύχη του ελαιολάδου στην Ευρώπη, λόγω της κατάργησης των δασμών στο Μαροκινό λάδι μετά τη συμφωνία με την Κομισιόν.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.