Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ 15 άτομα συνελήφθησαν προχθές για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων - πορειών στο κέντρο της Αθήνας

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δεκαπέντε (15) ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν προχθές (09-10-2012) κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, γιατί συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που εκδήλωναν επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων. Σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των ............

φωτογραφιών των παραπάνω κατηγορουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των ενεργειών τους, κρίθηκε απαραίτητη για την πρόοδο της προανάκρισης, καθώς διερευνάται τυχόν διάπραξη και άλλων αξιόποινων πράξεων από τους ίδιους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-6476258, 210-6476259 της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των προχθεσινών συγκεντρώσεων και πορειών, προσήχθησαν συνολικά διακόσια είκοσι (220) άτομα και συνελήφθησαν είκοσι τέσσερα (24).

Πρόκειται για τους:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.