Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΛΟΥΞ: Στοχεύει σε αύξηση πωλήσεων 10% το 2012

Με αύξηση άνω του 10%, σε περίπου 24 εκατ. ευρώ εκτιμάται πως θα "κλείσουν" τη φετινή χρονιά οι πωλήσεις της βιομηχανίας αναψυκτικών Λουξ Μαρλαφέκας, η οποία συνεχίζει την ανοδική πορεία παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η οικονομική κρίση.

Η πορεία της πατρινής εταιρείας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, Γιάννης Μαρλαφέκας, είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς αλλά και της ευέλικτης πολιτικής τιμών που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια τόσο προς τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ όσο και στα υπόλοιπα σημεία πώλησης, όπως τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα περίπτερα κα.

Σημείωσε ακόμη ότι η ορθή διαχείριση των δαπανών και .............

η έμφαση στη μείωση του λειτουργικού κόστους πολύ πριν οι συνέπειες της κρίσης κάνουν την εμφάνισή του στη χώρα μας, προετοίμασαν την εταιρεία για τις σημερινές αντίξοες συνθήκες και της έδωσαν τη δυνατότητα να αντέξει στον σκληρό ανταγωνισμό των πολυεθνικών.

Στο σημείο αυτό, τόνισε ότι ο ελεύθερος ανταγωνισμός στην αγορά των αναψυκτικών εξακολουθεί να παρεμποδίζεται από τις αθέμιτες πρακτικές συγκεκριμένης πολυεθνικής που ηγείται του κλάδου. "Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην αγορά παρά τις παρεμβάσεις και τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Επιτροπή Ανταγωνισμού", είπε και πρόσθεσε πως χρειάζεται μεγαλύτερος έλεγχος στη λειτουργία της αγοράς.

Euro2day

2 σχόλια:

  1. Η εταιρία ΛΟΥΞ είναι η μοναδική Ελληνική εταιρία με πολλά σημεία πώλησης των ειδών της. προτιμήστε την Ελληνική εταιρία από την πολυεθνική. Τα χρήματα μας να πηγαίνουν σε Έλληνες και όχι σε ξένους.
    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.
    Το ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι λεμονιες στα φιλιατρα γεματες, στο super-market λεμονια αργεντινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.