Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών. Εξετάζουν το ενδεχόμενο δημιουργίας συνεταιρισμού. [ VIDEO ]

Συνάντηση είχαν χθες το απόγευμα στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών οι αγρότες της Τριφυλίας προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο δημιουργίας Αγροτικού συνεταιρισμού.
Κατ την αρχική του ομιλία ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος είπε ότι βάση νόμου για τους συνεταιρισμούς πρέπει να γίνει ένας Καλλικρατικός σύλλογος.
Με έγγραφο τους τόσο ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών ...........

όσο και των Γαργαλιάνων ζήτησαν να παραμείνουν οι σύλλογοι ως έχουν λόγω του γεγονότος ότι ο Δήμος είναι πολύ μεγάλος.
Στην συνάντηση ήταν καλεσμένοι εκπρόσωποι του Συνεταιρισμού παραγωγών "Νηλέας" όπου κατέθεσαν τις εμπειρίες τους και έδωσαν συμβουλές για τον νέο εγχείρημα ενω ζητήθηκε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αναλάβουν τον ήδη υπάρχοντα Αγροτικό συνεταιρισμό αφού πρώτα ενημερωθούν για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν σε σχέση με τον ήδη υπάρχοντα και εφόσον υπάρχει δυνατότητα εξυγίανσης τότε να το προχωρήσουν αλλιώς να ξεκινήσουν να στήνουν από την αρχή νέο συνεταιρισμό.

Στην συνάντηση προτάθηκε να υπάρξει μια τριμελής επιτροπή όπου μαζί με νομικό σύμβουλο η οποία θα ζητήσει οικονομικά στοιχεία του υπάρχοντος συνεταιρισμού και μετα απο ενα εύλογο χρονικό διάστημα περίπου 10 ημερών να υπάρξει νέα συνάντηση των αγροτών προκειμένου να αποφασίσουν την παραπέρα πορεία.



2 σχόλια:

  1. ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα μουλαρια σαν τον 8:45 θα μεινουν μονα τους! Οτι θελεις ακους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.