Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ψηφοφορία. Πιστεύετε ότι πρέπει να καταργηθούν οι Θρησκευτικές εμποροπανήγυρεις;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real.gr οι θρησκευτικές εμποροπανήγυρεις πάνε για κατάργηση λόγω βροχής αιτημάτων από Δήμους και Εμπορικούς Συλλόγους που το ζητούν.
Οι μεν δήμοι κάνουν ισχυρίζονται πως η εικόνα που δημιουργείται εκείνες τις ημέρες δεν είναι και η καλύτερη για την πόλη τους.
Από την άλλη οι Εμπορικοί Σύλλογοι κάνουν λόγο για όργιο παρεμπορίου και μείωση του τζίρου των καταστημάτων που είναι αν όχι μέσα τουλάχιστον κοντά στην Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη.

Στην ψηφοφορία που έχουμε βάλει ζητάμε την .............

γνώμη σας για το θέμα.
Παρακαλούμε απαντήστε τι πιστεύετε εσείς και όσοι θέλετε να αφήσετε κάποιο διευκρινιστικό σχόλιο μπορείτε να το κάνετε κανονικά κάτω στον χώρο σχολιασμού της δημοσίευσης.
Και γιατί όχι να αναπτυχθεί ένας σοβαρός διάλογος μεταξύ σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ψηφοφορία λήγει στις 29 Σεπτεμβρίου και ωρα 23:59 και μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά




2 σχόλια:

  1. αντι να γινονται μια φορα στο τοσο θα πρεπει να γινονται καθε φορα που γινεται και η λαικη αγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γεγονός ότι η εικόνα της πόλης εκείνες τις ημέρες δεν είναι η καλύτερη και το παρεμπόριο βρίσκει χώρο για ανάπτυξη.Όμως δεν παύει να είναι μέρος της παράδοσης μας. Θα ήταν πιο σωστό, κατά τη γνώμη μου, να γίνει ένας σωστός έλεγχος στους εμπόρους και οι εμπορικοί συλλόγοι των πόλεων να βρουν ένα τρόπο να συμμετέχουν στο γεγονός και να γίνεται πιο οργανωμένα. Μην παραβλέπουμε το γεγονός, ότι αυτές τις μέρες,οι εορτάζουσες πόλεις και χωριά, κατακλίζονται απο κόσμο, που έρχονται αποκλιστικά για το γεγονός.Περιμένουν να κανουν την,καθιερωμένη πλέον,βόλτα τους στους δρόμους της πόλης. Οπότε αντί να το καταργήσουν, θα ήταν προτιμότερο οι σύλλογοι να αρπάξουν την ευκαιρία για διαφήμιση και προώθηση των εμπόρων της ίδιας της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.