Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Νοσοκομείο Καλαμάτας Φουντώνει η ονοματολογία για νέο διοικητή

Αν και επισήμως από πλευράς υπουργείου δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για αλλαγή διοίκησης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, σε ανεπίσημες συζητήσεις έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν ονόματα για το διάδοχο του Γιώργου Μπέζου.

Ανάμεσα σε αυτά, είναι το όνομα του δικηγόρου και περιφερειακού συμβούλου Άγγελου Κωτσιόπουλου, του επίσης περιφερειακού συμβούλου και πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ., Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, καθώς και του γιατρού μαιευτήρα και πρώην αντιδημάρχου Καλαμάτας, Δημήτρη Δρακόπουλου.

Εάν η εντοπιότητα παίζει κάποιο ρόλο, από τη ............

μια ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι από την Αρκαδία, όπως και ο διοικητής Γιώργος Μπέζος, ενώ λέγεται ότι διατηρούν καλές σχέσεις παρότι ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, από την άλλη οι τρεις παραπάνω είναι Μεσσήνιοι και έχουν στηρίξει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, ως γνωστόν, διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με τη Μεσσηνία.

Πάντως, οι συζητήσεις περί αλλαγής διοίκησης στο νοσοκομείο (που διοικητικά έχει «συγχωνευθεί» με αυτό της Κυπαρισσίας, αφού έχει ένα ενιαίο Δ.Σ.) εντάθηκαν μετά την πρόσφατη δημόσια δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, περί ενδεχόμενης λήξης της θητείας του σημερινού διοικητή Γιώργου Μπέζου.

Μάλιστα, οι παράλληλες συνεχόμενες «επιθέσεις» του κ. Νίκα προς τον κ. Μπέζο, τις τελευταίες μέρες για διάφορα θέματα, έχουν προκαλέσει συνειρμούς όσον αφορά στο χρονικό διάστημα στο οποίο γίνονται. Υπενθυμίζουμε δημοσίευμα του «Θ» της 11ης Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τον οποίο ο δήμαρχος ανέφερε: «Τι είναι, αλήθεια, ο διοικητής του; Είναι ένας διορισμένος μετακλητός υπάλληλος. Δεν έχει πολιτική ιδιότητα. Ούτε να κάνει δημόσιες σχέσεις, ούτε εξαγγελίες, ούτε τίποτα απ’ όλα αυτά. Τον διόρισε μία κυβέρνηση και ενδεχομένως μία άλλη να θεωρήσει ότι η θητεία του έληξε».

Θάρρος

4 σχόλια:

  1. Θα ξηλώσουν από διοικητή τον Μπέζο; Εναν άνθρωπο επιτυχημένο που με το ενδιαφέρον του αναβάθμισε κατα πολύ το νοσοκομείο Καλαμάτας;
    Καλά. Μιλάμε σοβαρά τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
    ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δεξια δεν ειναι ιδεολογια, ειναι νοοτροπια...
    και θα την επιβαλλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνω μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση μονάδων υγείας και ειλικρινά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για αυτή τη κατάσταση και αυτά που διαβάζω!

    Έχουν απόλυτο δίκιο οι διαχειριστές, αλλά εν τέλει είναι δυνατόν για τη διοίκηση ενός πολύπλοκου οργανισμού, όπως είναι ένα νοσοκομείο, να αξιολογείται ως κριτήριο ποιοι στήριξαν τον ...Σαμαρά;;;

    Και μετά σου λένε γιατί μεταναστεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.