Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Χθες στο χώρο του Νοσοκομείου. Φραστικό επεισόδιο του δημάρχου Παν. Νίκα με το διοικητή Γ. Μπέζο

Το γεγονός ότι οι σχέσεις του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα με το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γ. Μπέζου, δεν είναι στα καλύτερά τους, είναι γνωστό στους παροικούντες την Καλαμάτα.

Οι αιτίες φαίνεται να είναι πολλές. Κυριαρχεί, όπως όλα δείχνουν, η άρνηση του κ. Μπέζου να συνηγορήσει στην παράδοση στο Δήμο Καλαμάτας και του κτηρίου της καρδιολογικής κλινικής στο παλαιό νοσοκομείο, ώστε να επεκτείνει τις δημοτικές του υπηρεσίες ο κ. Νίκας.

Χθες, στη διάρκεια των εγκαινίων στο ...........

Νοσοκομείο Καλαμάτας, έλαβε χώρα ένα ακόμη επεισόδιο που… τέντωσε περισσότερο τις σχέσεις των δύο ανδρών. Κατά την εκδήλωση στο αμφιθέατρο, ο κ. Μπέζος ξέχασε στην αρχή της ομιλίας του να προσφωνήσει τους παριστάμενους δημάρχους, μεταξύ των οποίων εκείνος της Καλαμάτας.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε από την αίθουσα η φωνή του αντιδημάρχου Δ. Μπούχαλη, που υπενθύμισε στον ομιλητή ότι στην αίθουσα βρίσκονται και αυτοί. Ο διοικητής του νοσοκομείου αποδέχτηκε την παράλειψή του και αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και στους αιρετούς που προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια από την πλευρά τους να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Το μεγαλύτερο «σφάλμα», όμως, από οργανωτικής πλευράς φάνηκε ότι ήταν η μη πρόσκληση του κ. Νίκα να απευθύνει χαιρετισμό. Αυτό εξόργισε το δήμαρχο, ο οποίος μετά το πέρας της εκδήλωσης φέρεται να είπε στον κ. Μπέζο: «Με έγραψες στα παλιά σου τα παπούτσια», ενώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας έφυγε από το κτήριο, χωρίς να παραβρεθεί στα εγκαίνια, μαζί με τους αντιδημάρχους που τον συνόδευαν.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.