Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Μεσσηνίας

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες

παίρνουμε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία ενός ενιαίου αγωνιστικού σχήματος εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα διεκδικήσει τη θέση του αιρετού στις εκλογές για τα Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ΠΥΣΠΕ.

Η συγκρότηση των υπηρεσιακών συμβουλίων ..........

σε εποχές που οι επιθέσεις στην εκπαίδευση και στους εκπαιδευτικούς εντείνονται είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση. Γι’ αυτό δεν μας ταιριάζει η αποχή, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη του πεδίου αυτού στους γνωστούς μηχανισμούς. Και σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται να μπει φρένο στη «συγκυβέρνηση της ΔΟΕ» . Χρόνια τώρα επιλέγει να συνδιαλέγεται με το υπουργείο που θέλει να μετατρέψει τους εκπαιδευτικούς σε πειθήνια όργανα στις αποφάσεις της διοίκησης αφήνοντας όλα τα αντιδραστικά μέτρα να εφαρμόζονται στα σχολεία μας.

Οι αιρετοί έχουν υποχρέωση να ελέγχουν και να καταγγέλλουν τις τυχόν αυθαιρεσίες και τις παράνομες ενέργειες της διοίκησης και των πολιτικών προϊσταμένων της και να οργανώνουν τη συλλογική απάντηση των εκπαιδευτικών.

Αν συμφωνείτε να έχουμε ένα ΠΥΣΠΕ, που έχει ως αρχές της την Ισότητα, τη Διαφάνεια, την Aξιοπρέπεια, την Aλληλεγγύη, ελάτε να συζητήσουμε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας( Παν. Καίσαρη 12)

Γυρνάμε σελίδα και στις δύσκολες μνημονιακές εποχές
ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ
ομάδα πρωτοβουλίας εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.