Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΑΚΕ Αχαΐας εναντίον Αντώνη Σαμαρά

Όταν η αυθαιρεσία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση αποτελεί καθήκον. Τον καλεί να εξαγγείλει την άρση της μέχρι τώρα οικονομικής πολιτικής.

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξέδωσε η ΔΑΚΕ Αχαΐας ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα αναφέρει τα παρακάτω:..........

"Για άλλη μια φορά οι προεκλογικές υποσχέσεις αποτέλεσαν κούφια λόγια και ακάλυπτες επιταγές. Ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε η αναξιοπιστία των πολιτικών και οι μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Όμως όλα αυτά αποτελούν σήμερα τη μεγάλη ευκαιρία για το συνδικαλιστικό κίνημα, να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του λαού, να προχωρήσει στην Αντεπίθεση για να αποτρέψει και ανατρέψει αυτή τη πολιτική.

Για μας τη ΔΑΚΕ ο αγώνας ενάντια στα μέτρα της υποταγής και της εξαθλίωσης δεν τελείωσε με το εκλογικό αποτέλεσμα των δύο τελευταίων αναμετρήσεων. Είναι συνεχής.
Δεν μας αφορά ποιός ή ποιοί κυβερνούν τον τόπο, αλλά για το συμφέρον ποιόν.

Όταν το Σύνταγμα και οι Συνταγματικές κατοχυρωμένες θεσμικές, εργασιακές, πολιτικές, συνδικαλιστικές και κοινωνικές ελευθερίες, καθημερινά κατάφωρα και προκλητικά καταπατούνται.

Γιατί μπροστά στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και των διαχρονικών κατακτήσεων εργαζομένων και συνταξιούχων, μπροστά στη φτώχεια και την κοινωνική εξαθλίωση του λαού μας, έχουμε ιστορικό καθήκον και ευθύνη.

Όταν η αυθαιρεσία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση αποτελεί καθήκον.

Έχουμε καθήκον να ενημερώσουμε το λαό, ευθύνη να ξεσηκώσουμε τον κόσμο. Να τον σηκώσουμε από τον καναπέ και να του δώσουμε όραμα και ελπίδα.

Ότι με την μαζική συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να ανατρέψουμε τις πολιτικές της ανέχειας και της οικονομικής εξαθλίωσης.

Πολιτικές που οδηγούν σε μεγαλύτερη ύφεση στην αγορά, αύξηση της ανεργίας και διατάραξή της κοινωνικής συνοχής και εν τέλει στο γκρέμισμα του κράτους και στη κατάρρευση της κάθε οικογένειας.

Για το λόγο αυτό θα καλούμε το εργατικό κέντρο Πάτρας, να προχωρήσει σε έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ., ώστε να παρθεί απόφαση για συνεχείς κλιμακωτές αγωνιστικές δράσεις.
Αυτό αποτελεί χρέος μας.

Τώρα επιβάλλεται μια ισχυρή και ενωτική συμπαράταξη και δράση των εργαζομένων.

Ενωμένη μπορούμε, να ανατρέψουμε το Οικονομικό και Κοινωνικό έγκλημα που συντελείται και να αποτρέψουμε την Οικονομική και Εθνική Γενοκτονία του λαού μας, που επιχειρούν οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι τοπικοί τοποτηρητές τους.

Σήμερα που η κυβέρνηση σχοινοβατεί στο χάος και ο λαός ξεπερνά το φόβο και την απάθεια, οφείλουμε να δώσουμε φωνή στην οργή του λαού και με την συμμετοχή του να προχωρήσει στην Ειρηνική Απελευθέρωση της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Διαφορετικά από ένα τυχαίο γεγονός και το ξέσπασμα του, θα φθάσουμε σε μια άκρατη βία που όλοι διαβλέπουν, αλλά κάποιοι επεξεργάζονται εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Καλούμε τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά από το βήμα της ΔΕΘ, να εξαγγείλει την άρση και την αλλαγή της μέχρι τώρα οικονομικής πολιτικής, να τηρήσει τις δεσμεύσεις και εξαγγελίες προς τον Ελληνικό λαό, εφαρμόζοντας τα μέτρα που παρουσίαζε στο Ζάππειο.

Διαφορετικά ο λαός μέσω ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, θα πρέπει να καθορίσει το μέλλον του.

Παράλληλα έχει χρέος να σταθεί στο ύψος των Εθνικών περιστάσεων και να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που τα τελευταία χρόνια, μετέφεραν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, που είναι πάνω από 150 δις και επενδύουν στην εξαθλίωση του λαού, στην επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και αποτελούν το ΛΟΜΠΙ της δραχμής.
Άραγε γιατί κάποιοι τους καλύπτουν;"

The best

ΣΧΟΛΙΟ
Τα έκανες σκατά Αντώνηηηηηηηη......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.