Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νοσοκομείο Κυπαρισσία Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου τα τεύχη δημοπράτησης για το ισόγειο

Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας παρέδωσε χθες τα τεύχη δημοπράτησης του έργου αναδιαρρύθμισης του ισογείου του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας ο αναπληρωτής διοικητής του ιδρύματος, Πάνος Μπόζος.
Για την προώθηση των σχετικών διαδικασιών υποβολής της πρότασης για ένταξη του έργου και χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ, χθες στην Τ.Υ. του Δήμου, στα Φιλιατρά, διεξήχθη σύσκεψη υπό τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Τσίγγανο, με τη συμμετοχή του κ. Μπόζου και των προϊσταμένων των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου και Νοσοκομείου, Γιώργου Γκόνη και Αντώνη Κίζηλη αντίστοιχα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας .......

και ο Δήμος Τριφυλίας, ο οποίος διαθέτει διαχειριστική επάρκεια, έχουν υπογράψει προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου, το οποίο και θα διαχειριστεί η Τ.Υ. του Δήμου. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, από κοινού, για το συγκεκριμένο έργο, ο δήμαρχος και ο αναπληρωτής διοικητής.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1.262.959 ευρώ και αξίζει να θυμίσουμε ότι η αρχιτεκτονική, στατική και Η/Μ μελέτη έχει χρηματοδοτηθεί με δωρεά ύψους 70.000 ευρώ από την “TEMES” και τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, ενώ εκπονήθηκε από την εταιρεία BETAPLAN, μία από τις μεγαλύτερες αρχιτεκτονικές εταιρείες στη χώρα για νοσοκομεία.

ΣΧΟΛΙΟ
Από το χθεσινό μας θέμα, σήμερα στο θάρρος

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.