Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Τριφυλία Πρόσληψη βρεφονηπιοκόμων και βοηθητικών στους Παιδικούς Σταθμούς

Την έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας» αποφάσισε προχθές το Δ.Σ. Τριφυλίας.

Όπως ανάφερε στην εισήγησή του ο ............

πρόεδρος του Φορέα, δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κατσούλας, θα προσληφθούν επτά άτομα (βρεφονηπιοκόμοι και βοηθητικό προσωπικό). Μάλιστα, σημείωσε πως είχαν ζητήσει να τους εγκριθούν για πρόσληψη οκτώ θέσεις, ωστόσο εγκρίθηκαν επτά, οι οποίες και κατανέμονται ως εξής: 2 βρεφονηπιοκόμοι και 2 βοηθητικό προσωπικό για τον Παιδικό Σταθμό Γαργαλιάνων, 2 βοηθητικό προσωπικό για τον Παιδικό Σταθμό Φιλιατρών και 1 βοηθητικό προσωπικό για τον Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας.

Ο πρόεδρος του Φορέα επεσήμανε πως το κόστος για την εργασία του προσωπικού καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς- αν και, όπως είναι γνωστό, υπήρχαν, όλο το προηγούμενο διάστημα, σε εξέλιξη διαδικασίες για χρηματοδοτούμενα προγράμματα ενίσχυσης κοινωνικών δομών Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης- ο Φορέας δεν έλαβε αντίστοιχες αποφάσεις για την ένταξη σε κάποιο πρόγραμμα (όπως το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού») ενίσχυσης με προσωπικό του ΚΑΠΗ Φιλιατρών, για κοινωνικές υπηρεσίες προς τους πολίτες!

Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΣΣΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.