Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Καλαμάτα: Αγωνιστικό Διήμερο Τριάθλου

Ο Δήμος Καλαμάτας και η εταιρία θεματικού αθλητικού τουρισμού Active-Greece, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου διοργανώνουν παγκόσμια συνάντηση αθλητών τριάθλου «Three Level Power» και σας προσκαλούν στο αθλητικό διήμερο: τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής 15&16 Σεπτεμβρίου 2012, στο τέρμα της οδού Ναυαρίνου.

Δεκάδες υπεραθλητές του τριάθλου θα ...........

πάρουν μέρος στο μικρό αγώνα τριάθλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και στο μεγάλο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για αγώνες αντοχής σε τρία διαδοχικά αθλήματα (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) και το σημείο έναρξης, η ζώνη αλλαγής και το σημείο λήξης του αγώνα θα είναι το Ξενοδοχείο Filoxenia .

Αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 – μικρός αγώνας τριάθλου (25.75 χλμ)

(κολύμβηση: 750μ, ποδήλατο: 20 χλμ, τρέξιμο: 5 χλμ)

- ώρα 10:15 ΄Εναρξη

¨ ώρα 13:30 Τελετή λήξης / Απονομές

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 –μεγάλος αγώνας τριάθλου (112.9 χλμ)

(κολύμβηση: 1.9 χλμ, ποδήλατο: 90 χλμ, τρέξιμο: 21 χλμ)

¨ ώρα 7:30 ΄Εναρξη

¨ ώρα 14:30 Τελετή λήξης / Απονομές

Μια έκπληξη περιμένει τους μικρούς θαυμαστές του Τριάθλου την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου!!!

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν στο Άκουαθλον, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. στο τέρμα της παραλιακής οδού Ναβαρίνου.

Το άκουαθλον είναι μία μορφή σύνθετου αθλήματος όπως και ο τρίαθλος, με τη διαφορά ότι γίνονται δύο αθλήματα διαδοχικά αντί για τρία, το κολύμπι και το τρέξιμο, όχι το ποδήλατο.

Το άκουαθλoν ασκείται συνήθως από παιδιά με παρότρυνση των γονέων και των δασκάλων τους, υπό τη μορφή παιχνιδιού… Έτσι ώστε σιγά σιγά να επιτυγχάνεται η μύηση στον αθλητισμό και στον αθλητικό τρόπο ζωής γενικότερα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά μέχρι 16 ετών. Οι εγγραφές θα γίνονται στη γραμματεία των αγώνων (πάρκινγ Ξενοδοχείου Filoxenia) την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 10:00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αγωνιστικό διήμερο, Διαβάστε το συνημμένο αρχείο pdf που ακολουθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.