Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στόματα ερμητικά κλειστά στην τοπική Ν.Δ.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Στόματα ερμητικά κλειστά. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την τακτική που ακολουθούν τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας απέναντι σε όσα έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή στα εγκαίνια των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στην Κυπαρισσία και την παρουσία σ’ αυτά αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος, όπως των αντιδημάρχων Τριφυλίας Παναγιώτη Τσίγγανου, Γιάννη Φιλντίση και Γιάννη Μερκούρη, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και στελεχών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ.

Βεβαίως, για όλα αυτά έχουν ενημερωθεί τα...........

κεντρικά γραφεία του κόμματος, αλλά η εντύπωση είναι ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος ώστε το θέμα να ξεχαστεί.
Παράλληλα, υπάρχει πληροφόρηση ότι ίσως υπάρξει κοινή ανακοίνωση των τριών αντιδημάρχων τις επόμενες ημέρες, στην οποία και θα εξηγούν τους λόγους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, από τη Συγγρού θεωρείται αδικαιολόγητη η παρουσία τους εκεί, από τη στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση, δια μέσου του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια, έχει κηρύξει «ανοικτό πόλεμο» με το κόμμα της «Χρυσής Αυγής».
Ερωτηθείς σχετικά χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, από το «Θ» απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ με τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κυπαρισσίας, Γιώργο Φωτεινό, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία μας. Όπως πληροφορηθήκαμε από το περιβάλλον του, βρισκόταν εκτός πόλεως. Την ίδια τακτική ακολουθεί και η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας του κόμματος.

Χθες το μεσημέρι για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε από το «Θ» και ο δήμαρχος Καλαμάτας. Απαντώντας τι θα έκανε ο ίδιος σε περίπτωση που κάποιοι από τους αντιδημάρχους τους προέβαιναν στην ίδια κίνηση, είπε: «Προφανώς δεν μπορώ να απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις. Από εκεί και πέρα, εμείς, ως Δημοτική Αρχή, συνεννοούμαστε και αυτά που πράττουμε είναι κατόπιν συζήτησης. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι ως δήμαρχος έχω πάει σε συγκεντρώσεις σχεδόν όλων των κομματικών παρατάξεων».

Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΙΡΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.