Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!

ΔΩΔΕΚΑ μικρά παιδιά κατάφεραν μετά από μιάμιση ώρα να απεγκλωβίσουν επιτυχώς οι Πυροσβεστικής δυνάμεις της περιοχής στο Λούνα Πάρκ του πανηγυριού καθώς λόγω βλάβης στο κεντρικό μοτέρ της μεγάλης ρόδας διέκοψε την κίνηση των τροχών.

Τα παιδιά περίμεναν υπομονετικά στην θέση τους..........

και χάρη στη παρουσία τόσο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Κυπαρισσίας και του Διοικητή Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων κινητοποιήθηκαν άμεσα οι δυνάμεις με τουλάχιστον 7 άνδρες. Τελικά μετά από τεχνικές συμβουλές των αρμοδίων οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος κατάφεραν να κινητοποιήσουν την μεγάλη ρόδα και να απεγκλωβίσουν από τα ειδικά κουβούκλια τα παιδιά χωρίς να χρειαστεί η παρουσία του κλιμακοφόρου που είχε κληθεί για τον σκοπό αυτό από την Καλαμάτα.

Πάντως παρών ήταν υπάλληλοι του Δήμου και όπως μας δήλωσαν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής θα συνταχθεί έκθεση για το συμβάν καθώς το λούνα πάρκ οφείλει να διαθέτει προσωπικό ασφαλείας για τέτοιες περιπτώσεις, ενώ όπως μας δήλωσαν γονείς το ίδιο περιστατικό για ελάχιστη ώρα είχε επαναληφθεί προχθές.

Kyparissiortis

5 σχόλια:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:06 π.μ.

    Κανα πρόστιμο στον λα-κα-μα για την ταλαιπωρία των παιδιών??? Κανενα πρόστιμο?? ΤΙΠΟΤΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??
    ΕΔΩ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ...
    ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και φυσικα τωρα που το εμαθα δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου στη ροδα και σε κανενα απο τα παιχνιδια. Και απο οτι θυμαμαι τα ιδια παιχνιδια ερχονται εδω και χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα που το εμαθα δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου στο λουνα παρκ. Και απο οτι θυμαμαι τα ιδια παιχνιδια ερχονται εδω και χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η ρόδα είχε έρθει και στο πανυγύρι της μεσσήνης! Σιγά μη πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.