Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Ανδριόπουλος: Θέλουμε και μπορούμε την πρόκριση

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στα Φιλιατρά, έτσι και στη ρεβάνς την προσεχή Κυριακή (5 μ.μ.) στο «Γ. Λουκαρέας» η Εράνη θα παραταχθεί κόντρα στην Ομόνοια χωρίς τον Κώστα Λυμπερόπουλο που θεωρείται δύσκολο να ξεπεράσει στις μέρες που απομένουν το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Οι Τριφύλιοι όμως θα είναι ενισχυμένοι με τους Γιώργο Παναγόπουλο και Νίκο Ζώη και πιο έτοιμοι αγωνιστικά κατά μια εβδομάδα.

Ο προπονητής των «πρασίνων» Θοδωρής Ανδριόπουλος, τονίζει στο «Θ» σχετικά:
«Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, όπως οι .............

επαγγελματικές υποχρεώσεις κάποιων παικτών, μικροτραυματισμοί ή ο νεαρός Σπύρος Αντωνόπουλος, που απουσιάζει τις τελευταίες μέρες για λόγους υγείας, αλλά το σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε με αρκετή όρεξη. Θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, αλλά δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στον κύπελλο, καθώς θέλουμε την πρόκριση.

Όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες αυτή την περίοδο που οι ομάδες είναι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας. Κι εμείς έχουμε ένα μεγάλο διάστημα καλής απόδοσης, αλλά είναι λογικό μετά από κάποιο σημείο να υπάρχει κόπωση.
Τη δεδομένη στιγμή μας ενδιαφέρει ο επαναληπτικός αγώνας με την Ομόνοια και μπορεί να έχουμε ένα προβάδισμα 3-2, αλλά θα κυνηγήσουμε τη νίκη και στην Καλαμάτα. Σε κάθε παιχνίδι η Εράνη παίζει για τη νίκη, πολύ περισσότερο εδώ που θα πρέπει να δικαιολογήσουμε και τη διαφορά κατηγορίας που μας χωρίζει από τον αντίπαλο.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, καθώς και η Ομόνοια θα παίξει με μεγάλο πάθος για να μας κερδίσει και μάλιστα σε ένα γήπεδο, με συνθετικό τάπητα, που την ευνοεί.

Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο την τακτική που έχουμε δουλέψει και να παρουσιάσουμε την ταυτότητα που έχει αρχίσει να αποκτά η Εράνη. Στο στάδιο που βρισκόμαστε πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και να πάρουμε την πρόκριση».

Θάρρος - Χριστίνα Ελευθεράκη

1 σχόλιο:

  1. Σιγα-σιγα και αθορυβα κατι καλο φταχνεται και φετος.
    Με πρωτεργατη τον Ανδριοπουλο και με τη συμπαρασταση των φιλαθλων θα δουμε καλη μπαλλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.