Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απόσυρεται και νέα παρτίδα από χυμούς της Amita Motion

Για δυο επιπλέον παρτίδες του 100% Φυσικού Χυμού Amita Motion που εμφανίζουν δυσάρεστη γεύση ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό η Coca Cola 3E. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις συσκευασίες των 1000 ml που έχουν ημερομηνία λήξης 19/1/2013 και 20/1/2013.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ............

οι συγκεκριμένες παρτίδες Amita Motion εμφάνισαν ασυνήθιστη γεύση που οφείλεται σε έναν ακίνδυνο και φυσικά αναπτυσσόμενο μικροοργανισμό (Alicyclobacillus spp), ο οποίος σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες του περιβάλλοντος, αντέδρασε προκαλώντας μια ασυνήθιστη γεύση, η οποία δεν είναι επιβλαβής για την υγεία.

Η εταιρεία ενημερώνει τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα προϊόντα Amita Motion των συγκεκριμένων παρτίδων και της συγκεκριμένης συσκευασίας ότι μπορούν να τα επιστρέψουν στο σημείο αγοράς τους προκειμένου να τα αντικαταστήσουν.

Παράλληλα, εκφράζει τη λύπη της για οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί ενώ για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το θέμα, οι καταναλωτές μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση στη Γραμμή Καταναλωτή (800 11 55 801).

2 σχόλια:

  1. Στα θετικά η πρωτοβουλία της εταιρίας να ενημερώσει από χθες πρώτη. Το προτιμώ ως καταναλωτής από το να με ενημερώνει ο ΕΦΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια καλή πρωτοβουλία της εταιρείας θα ήταν να κάνει ποιοτικό έλεγχο σε ότι πουλάει, πριν αυτό το βάλουμε στο τραπέζι μας. ΟΚ, να τα διώξει όλα από την Ελλάδα και να βγάλει κόσμο στο δρόμο, οκ, να ρίξει και το κόστος, οκ να κάνει και ένα λάθος, αλλά όχι να αδιαφορεί παντελώς για προβλήματα που εμφανίζονται συνέχεια. Τι θα γινόταν δηλαδή αν σε αυτή τη παρτίδα είναι κάποιος άλλος, πιο βλαβερός από αυτόν; Πως ξέρου ότι δεν υπάρχει αφού δεν κάνουν τους ελέγχους που πρέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.