Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Δεύτερη ευκαιρία σε ανέργους να πάρουν το 500άρικο της κατάρτισης – Δείτε αν είστε ένας από αυτούς

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ δημοσιεύτηκαν τα ονόματα επιλαχόντων που εξασφαλίζουν πλέον τη δυνατότητα να πάρουν την επιταγή κατάρτισης. Προσοχή στις ημερομηνίες: Η προθεσμίας παραλαβής της επιταγής με το 500άρικο, εκπνέει στις 16 Οκτωβρίου.

Οσοι λοιπόν ανήκαν στους επιλαχόντες, ενδεχομένως να βρίσκονται πλέον στη λίστα με τους επιλεγέντες, είτε γιατί κάποιοι δεν πήγαν να διεκδικήσουν το 500ρικο, είτε γιατί κάποιων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν μετά από αίτηση θεραπείας που υπέβαλλαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, εκδόθηκε ..........

και αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο http://www.voucher.gov.gr το τροποποιημένο μητρώο ωφελουμένων όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την εξέταση αιτήσεων θεραπείας και την κάλυψη των κενών θέσεων από τον αρχικό πίνακα επιλαχόντων, με τη μορφή των συνημμένων πινάκων κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά, ανά περιφερειακή ενότητα στους οποίους εμφανίζονται:
Α. Οι επιλεγέντες δικαιούχοι επιταγών κατάρτισης (36.664 άτομα)
Β. Οι επιλαχόντες (18.310 άτομα)
Οι νέοι δικαιούχοι των επιταγών κατάρτισης καλούνται να παραλάβουν αυτοπροσώπως την επιταγή κατάρτισης (training voucher). Για την παραλαβή της επιταγής κατάρτισης απαιτείται η επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης της ταυτότητας του ωφελούμενου.

Η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17/09/2012 και θα λήξει την Τρίτη 16/10/2012.

Διευκρινίζεται ότι η αναφερόμενη προθεσμία παραλαβής των επιταγών κατάρτισης αφορά μόνο στους επιλεγέντες δικαιούχους που εμφανίζονται στον Πίνακα Α, για πρώτη φορά, ή έχουν ενταχθεί σε άλλη Διοικητική Περιφέρεια.

Όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.(κλίκ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.