Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΙΜΕΝΑ!

Άλλα μας λέν’ τα χείλη σου και άλλα τα χαρτιά σου............

Αμηχανία και βαρύ κλίμα θα πρέπει να επικράτησε στη Δημοτική Αρχή με τη λήξη της προχθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. Καλαμάτας.

Κι αυτό, μετά την αποκάλυψη-καταγγελία του επικεφαλής του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», Σταμάτη Μπεχράκη, για τη στάση της στο θέμα κατασκευής τουριστικής μαρίνας στο χώρο του προλιμένα, καθώς ο δήμαρχος ήταν αυτός που πρότεινε εγγράφως, στις 28 Αυγούστου, να γίνει μαρίνα στον εν λόγω χώρο!

Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δημιουργίας μαρίνας, υποστηρίζοντας πως όσα λέγονταν σχετικά ήταν «λόγια του αέρα». Μάλιστα, είχε σημειώσει με έμφαση ότι η στάση της Δημοτικής Αρχής στο θέμα είναι ταυτισμένη διαχρονικά με προηγούμενες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και ιδιαίτερα με εκείνη που ελήφθη το 2005…

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΗΝ ΑΝΙΟΥΣΑ παίρνουν οι τιμές του Ελαιολάδου, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ της «Φ». Τις εξελίξεις στον ελαιοκομικό τομέα και τις εκτιμήσεις της διεθνούς συγκυρίας, προβάλλει σήμερα στο πρώτο θέμα η «ΦΩΝΗ».

Στο πρωτοσέλιδο ακόμη προβάλλονται:

· Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ σχεδιασμός για την περιφέρεια Πελοποννήσου με στόχο την ανάπτυξη εγκρίθηκε από το ΠΕΣΥ με τον Π. Τατούλη να αναφέρεται σε επιτεύγματα και στόχους της Περιφέρειας.

· ΣΤΑ… ΚΑΓΚΕΛΑ σήμερα δημόσιος και ιδιωτικός τομέας με 24ωρη πανελλαδική απεργία. Δύο συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Εργατικό Κέντρο και ΠΑΜΕ στην 23ης Μαρτίου.

· ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τροποποίηση του ΓΠΣ λόγω του Περιμετρικού Καλαμάτας.

· ΤΕΛΙΚΑ υποβαθμίζεται το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας; Διιστάμενες οι απόψεις αλλά ο «Καλλικράτης» στην υγεία δίνει και παίρνει…

· ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ο οπτικός τομογράφος από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ επίκειται η παραλαβή του ψηφιακού μαστογράφου.

· ΣΟΥΛΙΜΑ: Ένας τόπος με ιστορία. Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τα Σουλιμοχώρια και την ονομασία των χωριών.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.