Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Στις 20 Σεπτεμβρίου εγκαθίσται στο Γ.Ν.Καλαμάτας ο ψηφιακός μαστογράφος

Στις 20 Σεπτεμβρίου εγκαθίσταται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ο ψηφιακός μαστογράφος συνολικού προϋπολογισμού 350.000 €.

Ως γνωστό το Νοσοκομείο Καλαμάτας μέχρι σήμερα δεν προσφέρει τέτοιου είδους ιατρικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα ο γυναικείος πληθυσμός να είναι αναγκασμένος να μετακινείται ταλαιπωρούμενος στα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας και Πάτρας.

Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της .............

Διοίκησης του Νοσοκομείου με την εγκατάσταση και την λειτουργία του Μαστογράφου και σε συνδυασμό με την λειτουργία του Αξονικού και του Μαγνητικού Τομογράφου θα ξεκινήσει η οργάνωση και η λειτουργία ενός Κέντρου Μαστού. Είναι ένα σχέδιο της Διοίκησης που φέρει την απόλυτη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και προς σ’αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει μια συλλογική προσπάθεια.

Η επίτευξη των παραπάνω στόχων έρχεται να ικανοποιήσει ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας αφού πάμπολλες ήταν οι επιστολές και τα αιτήματα κατά καιρούς.

Αύριο εγκαινιάζουν αξονικό, μαγνητικό και ΟΚΑΝΑ!

Το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, που αποτελείται από αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, τελευταίας τεχνολογίας θα εγκαινιάσει αύριο Παρασκευή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του ιδρύματος.
Επίσης θα εγκαινιαστεί και η λειτουργία της θεραπευτικής μονάδας χορήγησης υποκατάστατων από τον ΟΚΑΝΑ, που στεγάζεται σε οικόπεδο το οποίο παραχώρησε το ίδρυμα κοντά στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου.

Τα εγκαίνια επρόκειτο να γίνουν στις 10 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω της σύσκεψης που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, με συμμετοχή του υπουργού Α. Λυκουρέντζου, για τις μεγάλες πυρκαγιές εκείνης της περιόδου στην Αρκαδία.

ΣΧΟΛΙΟ
Όταν ο Μπέζος στην Καλαμάτα παράγει έργο και αναβαθμίζει συνεχώς το Νοσοκομείο καλαμάτας, ο συνταξιούχος μαθηματικός Πάνος Μπόζος στην Κυπαρισσία, απλά περιμένει τον παχυλό μισθό του κάθε μήνα.
Να γιατί θα βάλει λουκέτο το νοσοκομείο Κυπαρισσίας.



1 σχόλιο:

  1. Ο πρώην Διαχειριστής6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:39 μ.μ.

    Ο διοικητής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας κοιτάει να προστατεύσει τις Βουλγάρες και τις Ρουμάνες με την μαύρη - ανασφάλιστη εργασία.
    Μονο γι αυτό είναι καλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.