Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 19ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Χασισοφυτεία 1.500 δέντρων στους Γαργαλιάνους

ΔΤη μεγαλύτερη χασισοφυτεία των τελευταίων χρόνων στο νομό, έχουν ............

ξεκινήσει και ξεριζώνουν από χθες αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, την οποία εντόπισε το ελικόπτερο της Αστυνομίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το ελικόπτερο της Αστυνομίας σε περιπολία πάνω από τον ορεινό όγκο της Μεσσηνίας, εντόπισε στην περιοχή της Τριφυλίας, μεταξύ Γαργαλιάνων και Βάλτας, πίσω από τον σκουπιδότοπο στη θέση Άμμος, μια τεράστια έκταση με χασισόδεντρα σε πλήρη ανάπτυξη. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και μεγάλη ομάδα αστυνομικών, την έθεσε υπό πλήρη παρακολούθηση. Παρά την παρακολούθηση όμως, οι δράστες δεν εμφανίσθηκαν έχοντας ή φοβηθεί από την παρουσία του ελικοπτέρου και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η παράνομη δραστηριότητά τους ή αντιληφθεί την παρουσία των αστυνομικών.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΧΤΥΠΗΜΑ στην παράνομη μετανάστευση επιχειρεί η κυβέρνηση με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα. Στόχος η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η αποτροπή εισόδου λαθραία νέων μεταναστών.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας προβάλλονται:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με προοπτική 4ετίας είναι η τρικομματική συνεργασία και αυτό αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ, όπως και η πολιτική σταθερότητα, η συμπόρευση με τη ΔΗΜΑΡ και το «καθαρό μέτωπο» απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και τη «Χρυσή Αυγή».

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στο πρωτοσέλιδο της οποίας προβάλλονται επίσης:

● ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός απέναντι στον Αλ. Τσίπρα δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue για τον Σκάι, ενώ οι πολίτες δηλώνουν περισσότερο δυσαρεστημένοι από την αντιπολίτευση, παρά από την κυβέρνηση.

● ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον Γιάννη Λαμπρόπουλο και άλλους 14 βουλευτές της ΝΔ για τα μέτρα στήριξης και προώθησης του ελαιολάδου και των παραγωγών.

● ΑΠΑΝΤΗΣΗ από το δήμαρχο Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλο στις δηλώσεις Νίκα για τη «Μπιρμπίτα» με αιχμές για την απαξίωσή της μετά την έναρξη της λειτουργίας της.

● Η ΠΛΗΡΗΣ σειρά των αγροτικών προϊόντων της Costa Navarino στο «Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης».

● Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ των εργαζομένων της Costa Navarino με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σώζει ανθρώπινες ζωές.

● ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ με την αμπελοκαλλιέργεια στις χώρες της Ε.Ε. (και την Ελλάδα) μετά το 2015.

● ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ σύσκεψη στο Διοικητήριο υπό τον Αλευρά για τη Νέα Είσοδο και άλλα έργα της Κορώνης.

● «ΠΡΑΣΙΝΟ» για το βιολογικό καθαρισμό της Κορώνης.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.