Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Ν.Δ. στα εγκαίνια της «Χρυσής Αυγής»!

Δύο βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», τρεις αντιδήμαρχοι και ............

στελέχη της Τ.Ο. της Ν.Δ. Κυπαρισσίας με θεσμική ιδιότητα παρέστησαν στα εγκαίνια των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στην τριφυλιακή πρωτεύουσα!

Το «Θ» ρώτησε σχετικά με την παρουσία των τριών αντιδημάρχων-μελών της Ν.Δ. αλλά και των κομματικών στελεχών τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά, ο οποίος ωστόσο δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Μετά την τελετή αγιασμού, μίλησαν στους συγκεντρωθέντες, που ήταν στο δρόμο κάτω από το γραφείο, οι βουλευτές Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης και Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ προηγήθηκε καλωσόρισμα του υποψήφιου βουλευτή και υπεύθυνου του γραφείου, Νικήτα Μανδραπήλια.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΧΤΥΠΗΜΑ στην παράνομη μετανάστευση επιχειρεί η κυβέρνηση με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα. Στόχος η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η αποτροπή εισόδου λαθραία νέων μεταναστών.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδο της οποίας προβάλλονται:

· ΔΙΕΘΝΕΣ σούργελο έγινε η χώρα με τη βιομηχανία τυφλών της Ζακύνθου. Από τους 689 τυφλούς στο νησί του Ιονίου οι 23 δεν έβλεπαν!!!

· ΠΡΟΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ με τη Ν.Δ. τρεις αντιδήμαρχοι της Τριφυλίας που συμμετείχαν στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κυπαρισσία. Π. Τσίγγανος, Γ. Φιλντίσης και Γ. Μερκούρης που εξελέγησαν με τον συνδυασμό που στήριξε η Ν.Δ. βλέπουν την έξοδο του κόμματος…

· ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΕΙ το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΑΤΕΙ Καλαμάτας με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

· ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Τατούλη εντάσσεται σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα η αντικατάσταση των εξωτερικών Δικτύων Ύδρευσης της Δ.Ε. Λεύκτρου του Δήμου Δυτικής Μάνης.

· ΕΝΑΣ 38χρονος Έλληνας ήταν ο δράστης 4 κλοπών στην Πύλο και συνελήφθη μετά από συντονισμένη έρευνα του τοπικού Α.Τ.

· ΜΕ ΤΟΥΣ 13 περιφερειάρχες ανασύστασης (μεταξύ των οποίων και ο Διονύσης Αλευράς) συναντάται σήμερα στην Ιπποκράτους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλος.

· ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Πετράκου με τους εργαζόμενους στα ΕΛ.ΠΕ. όπου συζήτησαν για το λαθρεμπόριο καυσίμων, την τιμή πετρελαίου θέρμανσης και τις ιδιωτικοποιήσεις των ενεργειακών εταιριών.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.