Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Ο Μιχαλολιάκος με δώδεκα βουλευτές στην «Πηγάδα»

Ο γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, και ............

δώδεκα βουλευτές του κόμματος αναμένεται να παραστούν στο μνημόσυνο που θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στην «Πηγάδα» του Μελιγαλά.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως και μετά, στο χώρο της «Πηγάδας», επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες, από τους συγγενείς των θυμάτων. Επίτιμος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής και συγγραφέας Ιωάννης Μπουγάς, απόδημος Έλληνας του Καναδά.

Η παρουσία στην «Πηγάδα» πολυμελούς κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας της «Χρυσής Αυγής», καθώς και μελών και οπαδών του κόμματος, με λεωφορεία από την Αθήνα και άλλες περιοχές, έχει σημάνει συναγερμό στις τοπικές αρχές και αστυνομικές υπηρεσίες, μετά και τα γεγονότα στο Μεσολόγγι και τη Ραφήνα.

Μετά το μνημόσυνο, στη 1.00 μετά το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου της «Χρυσής Αυγής» στην Κυπαρισσία...

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΖΑΡΙ για το «κούρεμα» της Ολυμπίας Οδού, αφού… λεφτά δεν υπάρχουν και οι τράπεζες πάνε πάσο!
ΤΙ παίζεται με το Τσακώνα-Καλονερό τι προσδοκά το υπουργείο, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος ζητεί την ατόφια ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου.
● ΑΥΤΟ είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ», στην οποία ακόμη διαβάστε:
● ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ πλειοψηφία πέρασε στο ΠΕ.ΣΥ. το Περιφερειακό Ταμείο Επιχειρηματικότητας που εισηγήθηκε ο Πέτρος Τατούλης. Πρόκειται για καινοτομία και πρωτοπορία για τη χώρα που όμως συναντά την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!!!
● «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ». Αυτό σηματοδότησε χθεσινή παρουσία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Καλαμάτας στα «γύφτικα» της Αγίας Τριάδος, όπου ο Δήμος συνεχίζει τις προσπάθειες για απομάκρυνση των τσιγγάνων.
● ΖΩΝΤΑΝΟ ΛΙΜΑΝΙ, θέσεις εργασίας και χρήματα θέλει η Καλαμάτα, δηλώνει ο δήμαρχος Παν. Νίκας, τοποθετούμενος θετικά στο master plan που αναμένεται η έγκρισή του μέσα στο μήνα και προβλέπει επενδύσεις 32 εκατ. ευρώ.
● ΔΑΝΕΙΑ-ΑΝΑΣΑ για τον αγροτικό κόσμο από την ΑΤΕbank-Πειραιώς προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
● ΕΛΕΓΧΟΥΣ νομιμότητας ζωνών οι μικροπωλητές στο πανηγύρι Κυπαρισσίας, όπου εκφράζονται φόβοι για γεγονότα αλα Μεσολόγγι με πρωταγωνιστές Χρυσαυγίτες.
● ΕΜΠΑΡΓΚΟ και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας λόγω οφειλών, από τους προμηθευτές φαρμάκων και υγειονομικού υλικού.
● ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων ζητούν νέους Δήμους Ανατολικής Πυλίας και Φιλιατρών.
● ΔΕΣΜΕΥΣΗ Τατούλη για ένταξη στο ΕΣΠΑ του δρόμου προς Αρχαία Μεσσήνη με 30 περίπου εκατ. ευρώ και σύσκεψη για την πορεία των έργων στο Δήμο Μεσσήνης.
● ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ σήμερα στο Πάρκο ΟΣΕ η έκθεση του Δήμου Καλαμάτας για τα τοπικά προϊόντα.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.