Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Σεπτεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο θάρρος της Μεσσηνίας

Μυρίζει «μπαρούτι» στο πανηγύρι της Κυπαρισσίας

Ακόμη δεν ξεκίνησε το πανηγύρι της Κυπαρισσίας και ήδη υπάρχουν ............

αντιδράσεις για την ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών μικροπωλητών.

Μάλιστα, όπως μας έλεγαν Έλληνες μικροπωλητές, οι παράνομοι αλλοδαποί πουλάνε σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού δεν πληρώνουν τίποτα και πουθενά, ενώ οι ίδιοι, με όλες τις άδειες, νόμιμοι και φορολογούμενοι, δεν κάνουν σεφτέ! Οι μικροπωλητές κάνουν έκκληση στο Δήμο και την Αστυνομία να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατευθούν.

Στο μεταξύ, επειδή την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, διαρκούντος του πανηγυριού, θα γίνουν τα εγκαίνια των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στην Κυπαρισσία, όπου θα παραβρεθούν δώδεκα βουλευτές καθώς και μέλη και οπαδοί της, υπάρχει μια σχετική ανησυχία στην Κυπαρισσία, μετά και τις εκκλήσεις των μικροπωλητών για ισονομία, μήπως επαναληφθούν γεγονότα ανάλογα εκείνων της Ραφήνας και του Μεσολογγίου.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΛΟΥΚΕΤΟ σήμερα και αύριο από τους Δήμους για τις περικοπές των πόρων της Αυτοδιοίκησης. Ωστόσο στην Καλαμάτα ο Δήμος θα δουλεύει, αλλά οι αιρετοί θα απέχουν των καθηκόντων τους.
ΤΗΝ απεργία στους Δήμους προβάλλει η «ΦΩΝΗ» στο πρώτο θέμα, ενώ στην πρώτη σελίδα προβάλλονται κατά θέματα:

● ΘΕΤΙΚΟ τετ α τετ Σαμαρά-Ντράγκι με ταύτιση απόψεων για τη νομισματική ένωση, αλλά και ελληνικά αιτήματα για το χρέος και τις χρηματοδοτικές διευκολύνσεις.

● ΠΡΕΜΙΕΡΑ χθες στα σχολεία με αγιασμό και… καταλήψεις αλλά χωρίς καταληψίες στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας. Ωστόσο τα προβλήματα των εκπαιδευτικών είναι αρκετά και σημαντικά. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η έναρξη σε Μεσσήνη και Κυπαρισσία.

● ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ στον προλιμένα σημαίνει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας με προβλεπόμενο τζίρο 2 εκατ. ευρώ.

● ΕΥΧΕΣ αλλά και δεσμεύσεις από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για τη στήριξη της Εκπαίδευσης.

● ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ώριμο το θέμα επέκτασης του Σχεδίου Πόλης στις Γουλιμίδες, άρα μπορεί να περιμένει…

● ΣΤΗΡΙΞΗ Μπρεδήμα στον Μπέζο για την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκα. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης εξήρε τη σημαντική δουλειά και προσφορά του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.