Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Παρουσιάστηκε χθές βράδυ, το βιβλίο του Βασίλη Κολοβού. [ Φωτό και Video ]

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά παρουσιάστηκε χθες 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών το καινούριο Βιβλίο του ηθοποιού και συγγραφέα Βασίλη Κολοβού "Το Δώρο του Χιονιού" από τις εκδόσεις Καστανιώτη".

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι ..........

Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Βιβή Παντελάκη, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Γιώργος Μπακούρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας και πλήθος κόσμου.

Μιλώντας σε συνεργάτη του Φιλιατρά News ο Βασίλης Κολοβός είπε για το το βιβλίο του, ότι πρόκειται για ένα τρυφερό μυθιστόρημα αναφέρεται σε έναν παρατημένο και περιθωριοποιημένο άνθρωπο που μέσα σε μια βραδιά ανατρέπεται η ζωή του.

Το Βιβλίο προλόγισε ο Φιλιατρινός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος ενω αποσπάσματα ανέγνωσαν η Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, ο Χάρης Αρώνης και η μικρή Νεφέλη Αρώνη και φυσικά ο ίδιος ο Βασίλης Κολοβός.
Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, από τις πιο επιτυχημένες που διοργάνωσε ο Πυρσός και το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και Video από την εκδήλωση.




4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ Α.
    ΦΙΛΙΑΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πολιτισμού που απολαύσαμε κατω από το αγαπημένο μας Ρολόϊ, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Πυρσός και το Διοικητικό του Συμβούλιο... Τους ευχαριστούμε θερμά που μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο βιβλίο του πολυτάλαντου Βασίλη Κολοβού "Το Δώρο του Χιονιού" ...Ιδιαίτερη αίσθηση έδωσαν οι : Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Χάρης Αρώνης και η μικρή Νεφέλη Αρώνη και ο ίδιος ο συγγραφέας, που διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου,και μας μετέφεραν μέρος της πλοκής της τρυφερής ιστορίας που αναπτύσσει στο μυθιστόρημά του ο Βασίλης Κολοβός, όπως και ο πολύ κατατοπιστικός τιμητικός πρόλογος του Φιλιατρινού Δημοσιογράφου και Συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου!!! Εύχομαι επιτυχία και πάντα έμπνευση στον συγγραφέα...και καλή συνέχεια στο έργο του Πυρσού!!!

    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που δεν ήμουν Φιλιατρά. Είδα το βίντεο με τον άντρα μου και ήταν πολύ ωραίο. Για μια στιγμή νόμιζα ότι ήμουν μαζί σας.
    Συγχαρητήρια και από μένα για το πολύ όμορφο βίντεο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POLY ORAIO KEIMENO. MPRABO SAS.
    POSO MAS LEIPOUN TA FILIATRA MAS.

    CHICAGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.