Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Πολύ ποιο γρήγορα η ψηφιακή εκπομπή των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών από την DIGEA

Η ψηφιακή εποχή για την περιφερειακή τηλεόραση έχει έρθει πολύ ποιο γρήγορα από την DIGEA που εκπροσωπεί τα πανελλαδικά κανάλια.

Τα περιφερειακά κανάλια πολύ ποιο γρήγορα και πολύ ποιο αποτελεσματικά ειδή εκπέμπουν σε πολλού Νομούς της Χώρας εδώ και αρκετό καιρό.

Στην ψηφιακή περιφερειακή εκπομπή μπαίνει........

από σήμερα Σάββατο και η Μεσσηνία από το σημείο εκπομπής "Λυκόδιμο" οπότε όσοι εχουν τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας (αγορασμένες τα 2-3 περίπου τελευταία χρόνια) η έχουν αποκωδικοποιητή θα μπορούν να βλέπουν και άλλα 2-3 κανάλια που εκπέμπουν από την Πάτρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τηλεόραση BEST είναι το πρώτο κανάλι που εκπέμπει ψηφιακά εδώ και αρκετούς μήνες στην Αχαία και στην Μεσσηνία στo κανάλι 53 στην αναζήτηση digital.

Στο μπουκέτο του BEST σύντομα θα εκπέμψουν το ΟΡΤ το ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ και το ΙΟΝΙΑ ενώ στο άλλο μπουκέτο είναι το SUPER B το TELETIME το ΑΧΑΙΑ το PATRA tv και το ΝΕΤ με τα δύο πρώτα να εκπέμπουν από αύριο και στην Μεσσηνία. Σύντομα η ψηφιακή εκπομπή θα επεκταθεί σε όλη την Μεσσηνία που οι τηλεθεατές που θα βλέπουν με αυτό το σύστημα θα καταλάβουν την τεράστια διαφορά σε εικόνα και ήχο της ψηφιακής εκπομπής.

best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.