Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΜΙΑ ΦΑΡΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ....

Η απίστευτη φάρσα που ξεφτίλισε 10αδες site και μπλογκ που βγάζουν μεροκάματο με το Γέροντα Παϊσιο!!

Πριν από μια εβδομάδα, άγγελος κυρίου έστειλε μήνυμα εις το +ιερό+ ταχυδρομείο μου, κάνοντας μου ξεκάθαρη την επιτακτική ανάγκη για ένα νέο θαύμα, που θα ενισχύσει την ορθόδοξη πίστη μας και θα δώσει ένα γερό χτύπημα στα τσιράκια της νέας τάξης.

Δείτε την απίστευτη φάρσα που ξεφτίλισε δεκάδες Χριστιανικά site, blog αλλά και εφημερίδα!!!







Το είδαμε στο Facebook στη σελίδα του εμπνευστή και νομίζουμε πως θα το απολαύσετε… Πριν από μια εβδομάδα, άγγελος κυρίου έστειλε μήνυμα εις το +ιερό+ ταχυδρομείο μου, κάνοντας μου ξεκάθαρη την επιτακτική ανάγκη για ένα νέο θαύμα, που θα ενισχύσει την ορθόδοξη πίστη μας και θα δώσει ένα γερό χτύπημα στα τσιράκια της νέας τάξης.



Με ταπείνωση αλλά και με πόνον επειδή δε το είχα κάνει νωρίτερα όπως όφειλα εις τον Ύψιστο, αποδέχθηκα αμέσως το ιερό τούτο κάλεσμα.

Πήρα λοιπόν 5-6 παλιά θαύματα που είχα κάνει.Τα τοποθέτησα μέσα εις το αναδευτήριο (μπλέντερ) και αφού τα ανακάτεψα καλά, εποίησα το νέο μου θαύμα που έλαβε χώνρα εις τας όμορφας και γραφικάς Σέρρας.Το θαύμα έχει ως εξής:



Το θαύμα ήταν έτοιμο και με λίγη πίστη πέρα για πέρα αληθινό.Τώρα έπρεπε να το στείλω σε όλα τα έγκυρα ορθόδοξα,πατριωτικά, ουφολογικά και λιακοβαρεμένα blogs.
Οι ώρες της νέας τάξης άρχισαν να μετράν αντίστροφα. Το θαύμα πρωτοδημοσιεύθηκε στο ορθόδοξο blog ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ.

Ιδού και τα δημοσιεύματα που ξεφτίλισαν στην κυριολεξία ορθόδοξα Site και Blog αλλα και την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα.



Μέσα σε μια μέρα το θαύμα έγινε ανάρπαστο σε όλες τις ορθόδοξες σελίδες που λόγω εξοικονόμησης χώρου δε θα τις παραθέσω όλες





















Isthmos

10 σχόλια:

  1. δεν μπεζουμε με τους αγιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς πάντως έχουμε απορία. Υπάρχουν χάπατα που πιστεύουν σε τέτοια;
    Θα μου πείτε από τα σχόλια στο facebook τύπου "την ευλογία του να έχουμε όλοι", "Την ευλογία του να μας προστατεύει" κλπ κλπ τότε ναι, Υπάρχουν και είναι και πολλά.
    Οπότε μάλλον άστοχη ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποιος θεωρείται χάπατο αυτοί που θεωρούν ότι κάναν πλάκα; αυτοί που έχουν αγαθή και καλή πίστη; οι εσείς που το αναδημοσιεύεται και το σχολιάζεται κιόλας δεικτικά και "ευστόχος";
    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρείτε ότι δεν έχουμε δικαίωμα εμείς ως διαχειριστές να σχολιάσουμε κάτι;
    Το χάπατο πάει σε αυτούς που τα πιστεύουν.
    Κάποιοι έκαναν απλά φάρσα. και ακολούθησε το ρεζιλίκι που έπαθαν τα Εμπορευόμενα τον Χριστιανισμό site και blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως προς τον πρώτο σχολιαστή....
    Απο που κι ως που ΑΓΙΟΣ ο Παϊσιος; Μας κοροϊδεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΧΑΠΑΤΟ"!
    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ 12 ΦΟΡΕΣ! ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ"! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. (ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΡΩΤΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πρώην Διαχειριστής29 Αυγούστου 2012 στις 5:05 μ.μ.

    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δικαίωμα σχολιασμού έχουν όλοι (και αυτό το δικαίωμα εξασκώ και εγώ τώρα) αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κρίνονται για αυτά που σχολιάζουν. Όπως για παράδειγμα για τα μπλόγκ που εμπορεύονται τον χριστιανισμό;;; Επειδή υπάρχου και μπλόγκ που είναι χριστιανικά σημαίνει οτι εμπορεύονται τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ; Από που το αντλείς αυτό το συμπέρασμα;

    Και για να γίνει κάποιος Άγιος σύμφωνα με την εκκλησία μας και την παράδοση μας πρέπει πρώτα να ανακηρυχθεί άγιος στην συνείδηση του λαού και έπειτα να αγιοποιηθεί επισήμως και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από την Εκκλησία μας, άρα όντως ο πατήρ Παΐσιος για κάποιους είναι είδη άγιος για κάποιους άλλους όχι. Ο θεός και ο χρόνος θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα κανένας εδώ δεν στέρησε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε να σχολιάσει ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΘΕΛΕΙ (φυσικά σε κόσμια πλαίσια) και να αναφέρει και επιχειρήματα για έναν επικοδομητικό διάλογο.
    Το ζητάμε, το επιδιώκουμε, και όταν το βλέπουμε χαιρόμαστε αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό filiatra news, σας λέω με όλη μου τη καρδιά και τη ψυχή, πως όσο και αν συμφωνώ -απόλυτα- μαζί σας σχετικά με το εμπόριο πίστης που γίνεται, πως είστε άδικοι σχετικά με τον γέροντα.
    Σας λέω λοιπόν, πως δεν ξέρω αν τυπικά είναι Άγιος, αλλά πως άνθρωπος του Θεού, που πόναγε για τα προβλήματα των άλλων, περισσότερο από ότι για τον ίδιο του τον εαυτό, σίγουρα ήταν -και ναι το πιστεύω- είναι.

    Αν καταρρεύσαμε σαν κοινωνία είναι επειδή γίναμε παρτάκηδες, και ειδικά γαι τον εαυτό μου, τον έχω συλλάβει πολλές φορές να είναι παρτάκιας, και δεν πονάμε γα τον πλησίον.

    Αν αυτό δεν είναι αγιοσύνη, να αγαπάς τον πλησίον σου σαν τον εαυτόν σου και να αγαπάς τον Θεό με όλη σου τη διάνοια, δηλ, να τηρείς τις εντολές του Χριστού, τότε τι άραγε είναι αγιοσύνη;

    Πάντως στο παιχνίδι μπάινουν στρατόκ...λοι, πατριδοκάπηλοι, έμποροι, φαντασιόπληκτοι, αλλά ο π.Παΐσιος είναι Άγιος γιατί προσευχόταν και βοηθούσε με κάθε τρόπο, όσο μπορούσε φυσικά εν ζωή, τους άλλους.
    Αυτό είναι το μεγαλείο της πίστης.

    Για μένα είναι Άγιος και το λέω με όλη μου τη καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.